Son 5 sınava çalış. Coğrafya 6-7-8 bitmiş zaten. Tarih 5-6' yı ve temel dini bilgileri de bitirirsen 22 kredi eder. Yeter bu kadar bence. 210 kredin oluyor.cacali3 yazdı:son 3 yılın kitapçıkları yükledim,temel dini bilgileri dediğin gibi yapayım bulamadım bulmaya çalışsam vakit kaybı zaten
kredi hesaplanması
Re: kredi hesaplanması
- foundreform
- Doçent
Kredi bilgilerimde bir yanlışlık var mı? diye açık liseye e-posta gönder(öğrenci numaranı yazmayı unutma),sistemden kredilerini inceleyip cevap yazarlar.
Açık liseye yeni kayıt olurken tasdiknamedeki derslerin kredileri yanlış girilebiliyor.Resim,Müzik,Beden eğitimi gibi açık lisede olmayan derslerin kredisi eklenmiyor diye biliyorum.Ama bazen de eklenebiliyor.Bir yanlışlık olup olmadığı mezuniyet incelemesinde anlaşılır.İnşallah bir yanlışlık yoktur.
Açık liseye yeni kayıt olurken tasdiknamedeki derslerin kredileri yanlış girilebiliyor.Resim,Müzik,Beden eğitimi gibi açık lisede olmayan derslerin kredisi eklenmiyor diye biliyorum.Ama bazen de eklenebiliyor.Bir yanlışlık olup olmadığı mezuniyet incelemesinde anlaşılır.İnşallah bir yanlışlık yoktur.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
dediğin gibi çalışmaya başladım tarihi seçicem yetişir mi bilemedim temel dini bilgileride son yıllarda çıkmış sorularla çalışıyorum.diğerleride edebiyat seçerim birer krediden 25 26 alırım tarihler biterseCaniko yazdı:Son 5 sınava çalış. Coğrafya 6-7-8 bitmiş zaten. Tarih 5-6' yı ve temel dini bilgileri de bitirirsen 22 kredi eder. Yeter bu kadar bence. 210 kredin oluyor.cacali3 yazdı:son 3 yılın kitapçıkları yükledim,temel dini bilgileri dediğin gibi yapayım bulamadım bulmaya çalışsam vakit kaybı zaten
işte şüpheleniyorum ama benim arşiv bilgilerim istanbulda.senin dediğin maili ankaraya atmam lazım ki bi işime yaramaz ,istanbuldaki halk eğitimde bakamayız demişti geçen günfoundreform yazdı:Kredi bilgilerimde bir yanlışlık var mı? diye açık liseye e-posta gönder(öğrenci numaranı yazmayı unutma),sistemden kredilerini inceleyip cevap yazarlar.
Edebiyat seçmene gerek yok. 22 kredi yeter. Fazla bile.cacali3 yazdı:dediğin gibi çalışmaya başladım tarihi seçicem yetişir mi bilemedim temel dini bilgileride son yıllarda çıkmış sorularla çalışıyorum.diğerleride edebiyat seçerim birer krediden 25 26 alırım tarihler biterseCaniko yazdı:Son 5 sınava çalış. Coğrafya 6-7-8 bitmiş zaten. Tarih 5-6' yı ve temel dini bilgileri de bitirirsen 22 kredi eder. Yeter bu kadar bence. 210 kredin oluyor.cacali3 yazdı:son 3 yılın kitapçıkları yükledim,temel dini bilgileri dediğin gibi yapayım bulamadım bulmaya çalışsam vakit kaybı zaten
bugün yarın açıklanıcak ,seçerim bende .bu arada cidden teşekkür ederim sana 1 yıldır açıköğretimdeyim kimse senin gibi bilgilendirmedi yardımcı olmadı,herşey gönlünce olur inşallah
Önemli değil. İnşallah senin de gönlünce olur her şey. Tarih videolarını nasıl buldun?cacali3 yazdı:bugün yarın açıklanıcak ,seçerim bende .bu arada cidden teşekkür ederim sana 1 yıldır açıköğretimdeyim kimse senin gibi bilgilendirmedi yardımcı olmadı,herşey gönlünce olur inşallah
güzel akılda kalıcı yetişirse 2defa izlicem tam yerleşir aklıma o zaman
Kolay gelsin o zaman sana. Sormak istediğin bir şey olursa yazarsın.cacali3 yazdı:güzel akılda kalıcı yetişirse 2defa izlicem tam yerleşir aklıma o zaman
taman,tekrardan teşekkür ederim
- foundreform
- Doçent
Ankara zaten genel merkez.cacali3 yazdı:işte şüpheleniyorum ama benim arşiv bilgilerim istanbulda.senin dediğin maili ankaraya atmam lazım ki bi işime yaramaz ,istanbuldaki halk eğitimde bakamayız demişti geçen günfoundreform yazdı:Kredi bilgilerimde bir yanlışlık var mı? diye açık liseye e-posta gönder(öğrenci numaranı yazmayı unutma),sistemden kredilerini inceleyip cevap yazarlar.
Halk eğitim merkezi size bakamayız demiş ama Ankara'dan telefon açsalar bakmak zorundalar.Siz e-posta gönderin.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK