Merhaba arkadaslar. ..bu siteyi yeni buldum...üç senedir acıklise deyim ilk defa böyle güzel bi soru cvp yeri buldum..neyse soracak olduğum şeye gelirsek..aslında soracak çok sorum var da ilk olarak ...ben 5 dönem sınav a girdim .. 6.dönem in kayıt zamanını kaçırdığım için sınava giremedim...şimdi ben üniversite ye hazırlanma çalışmalarına başladım lakin oldu da inş sınavı kazanırsam aynı zamanda aöl sınavlarında gireceğim ya toplam 7 dönem girmiş olacağım o zmn da mezun olamayacak miyim ..yani üniversite yi kazanan bile sadece 7 dönem sınava girdiğim için sorun mu olacak?...yazın ki ara sınav midir nedir ona girmem için şartlar ne?...
Bilmediğim ..anlamagim çok şey var ..yardım ederseniz çok sevinirim...
Şimdiden teşekkürler. .
Üniversite için?
- foundreform
- Doçent
Re: Üniversite için?
Açık liseden mezun olmak için 192 kredi alıp ve 8 dönemi tamamlayıp,ortak dersinizin de kalmamış olması gerekiyor.Heide yazdı:Merhaba arkadaslar. ..bu siteyi yeni buldum...üç senedir acıklise deyim ilk defa böyle güzel bi soru cvp yeri buldum..neyse soracak olduğum şeye gelirsek..aslında soracak çok sorum var da ilk olarak ...ben 5 dönem sınav a girdim .. 6.dönem in kayıt zamanını kaçırdığım için sınava giremedim...şimdi ben üniversite ye hazırlanma çalışmalarına başladım lakin oldu da inş sınavı kazanırsam aynı zamanda aöl sınavlarında gireceğim ya toplam 7 dönem girmiş olacağım o zmn da mezun olamayacak miyim ..yani üniversite yi kazanan bile sadece 7 dönem sınava girdiğim için sorun mu olacak?...yazın ki ara sınav midir nedir ona girmem için şartlar ne?...
Bilmediğim ..anlamagim çok şey var ..yardım ederseniz çok sevinirim...
Şimdiden teşekkürler. .
Ygs için 6 dönem ve 100 kredi şartı vardı seneye değişiklik olur mu bilemem.Zaten Ygs şartları açık lise duyurularında yer alır.
Senede 3 defa sınav oluyor,eğer ek sınav yapılırsa 4 sınav yapılmış oluyor.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Teşekkürler ...peki ben o yazın olan sınava giremem mi şimdi seneye . . 7 dönem sınava girmis olacağım için? ....
- foundreform
- Doçent
Yazın 3.dönem ve ek sınav oluyor.Heide yazdı:Teşekkürler ...peki ben o yazın olan sınava giremem mi şimdi seneye . . 7 dönem sınava girmis olacağım için? ....
Ek sınav için 8 dönem olması lazım.
3.dönem sınavlarına girebilmek için de 17 yaşınıza girmiş olmanız lazım.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK