Yardimmmmm
Yardimmmmm
Merhaba ben 2004 yili ticaret meslek lisesi 11.sinifta tasdikname aldim 2 uygulama sinavindan kaldim. Tekrar bastan mi girmem lazim 1.donemden mi baslicam
Re: Yardimmmmm
11. Sınıfı baştan alıyosun diye biliyorum ben hatta geçtiğin derslerede girmiyosun iki yıl önce öyleydiNesli8687 yazdı:Merhaba ben 2004 yili ticaret meslek lisesi 11.sinifta tasdikname aldim 2 uygulama sinavindan kaldim. Tekrar bastan mi girmem lazim 1.donemden mi baslicam
Umarim oyledir eger oyleyse sadece muhasebe derlserinden mi sinav olucam
Yani sadece sorumlu oldugun 2 dersim var 2 sindenmi girmem gerekecek sinava ay nolur cvp verbtlbtl yazdı:11. Sınıfı baştan alıyosun diye biliyorum ben hatta geçtiğin derslerede girmiyosun iki yıl önce öyleydiNesli8687 yazdı:Merhaba ben 2004 yili ticaret meslek lisesi 11.sinifta tasdikname aldim 2 uygulama sinavindan kaldim. Tekrar bastan mi girmem lazim 1.donemden mi baslicam
Meslek lisesiysen ve meslek derslerden kaldıysa veremediğin evet sadece onların dersine girip sınavda verceksin. Düz aolde de aynı şey geçerli sistemde veremediğin dersler ve gelicek yıldaki dersler olucakNesli8687 yazdı:Yani sadece sorumlu oldugun 2 dersim var 2 sindenmi girmem gerekecek sinava ay nolur cvp verbtlbtl yazdı:11. Sınıfı baştan alıyosun diye biliyorum ben hatta geçtiğin derslerede girmiyosun iki yıl önce öyleydiNesli8687 yazdı:Merhaba ben 2004 yili ticaret meslek lisesi 11.sinifta tasdikname aldim 2 uygulama sinavindan kaldim. Tekrar bastan mi girmem lazim 1.donemden mi baslicam
Sadece muhasebe değil kültür derslerininde Sınavları'na girceksin
- foundreform
- Doçent
Tekrardan başlamayacaksın.Zorunlu olan derslerini seçip o derslerden geçmen gerekecek.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015