Ders seçimi ne zaman ?
Ders seçimi ne zaman ?
Ben kayıt yenileme yaptırdım fakat ders seçimi yapamıyorum hala aktif yazıyor ne zaman başlar yada bendemi var sorun ?
Re: Ders seçimi ne zaman ?
12 ekimde başlıyor takvimde yazıyo zatenbiliryum yazdı:Ben kayıt yenileme yaptırdım fakat ders seçimi yapamıyorum hala aktif yazıyor ne zaman başlar yada bendemi var sorun ?
sen açıklise kendi sitesindeki takvimdenmi bahsediyorsun baktım ben oraya 12 ekim fln yazmıyor:Skvncplt yazdı:12 ekimde başlıyor takvimde yazıyo zatenbiliryum yazdı:Ben kayıt yenileme yaptırdım fakat ders seçimi yapamıyorum hala aktif yazıyor ne zaman başlar yada bendemi var sorun ?
kayıt yenileme işlemleri 14 eylül-9 ekim diyor ilgili kısımdada başka bişi yok
Yalnız 2015-16 nın sınav tarihleri çok iyi.Özellikle 3. dönem,haziranda olması büyük avantaj.Bizim gibi ağustosta 3. dönem sınavına girip eylülde eksınav sıkıntısı olmaz.Üniversite kaydı sıkıntısıda kalmaz.
Aslında bu sene de olmazdı üniversite kayıtları erkene alındı o yüzden bu kadar geciktilandonxxx yazdı:Yalnız 2015-16 nın sınav tarihleri çok iyi.Özellikle 3. dönem,haziranda olması büyük avantaj.Bizim gibi ağustosta 3. dönem sınavına girip eylülde eksınav sıkıntısı olmaz.Üniversite kaydı sıkıntısıda kalmaz.
Yazıyodu da kaldırmışlar farketmez 12 ekimde sonuç olarakbiliryum yazdı:sen açıklise kendi sitesindeki takvimdenmi bahsediyorsun baktım ben oraya 12 ekim fln yazmıyor:Skvncplt yazdı:12 ekimde başlıyor takvimde yazıyo zatenbiliryum yazdı:Ben kayıt yenileme yaptırdım fakat ders seçimi yapamıyorum hala aktif yazıyor ne zaman başlar yada bendemi var sorun ?
kayıt yenileme işlemleri 14 eylül-9 ekim diyor ilgili kısımdada başka bişi yok