Merhaba.
Bulunduğum anadolu lisesinden açık öğretim lisesine acilen geçmek istemekteyim fakat aklıma takılan bir kaç soru var. Sizden cevaplamanızı rica ediyorum.
Açık öğretim lisesine geçiş tarihleri sona erdi mi? Kayıtlar bittiyse ikinci dönem geçebilir miyim?
Ben dil bölümü öğrencisiyim ve üç dönem matematik dersi görmedim geçtiğimde bu derslerden kalmış mı sayılırım?
Derslerimin puanını nasıl krediye çevireceğim?
Açık öğretim lisesine geçişte kredi hesaplama
-
-
Re: Açık öğretim lisesine geçişte kredi hesaplama
Bir de benim kaldığım ana dersler vardı onlara tekrar mı girmem gerek? Öyle olursa geç mezun olurum sanırım.
Daha kayıtlar için 2 ekime kadar süre var. Eğer bu dönem kaydolmazsan ikinci dönemde kaydolabilirsin. Diğer konu hakkında bir bilgim yok o yüzden yardımcı olamayacağım.
ana dersten kastın kaldığın zorunlu derslerse evet tekrar sınava girmek gerekiyormuş ama seçmeli ders ise gerek yokcansusongur yazdı:Bir de benim kaldığım ana dersler vardı onlara tekrar mı girmem gerek? Öyle olursa geç mezun olurum sanırım.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Merhaba, 2 Ekim yeni kayıtlar son gün... Kaçırırsan 2. dönem tekrar geçiş yapabilirsin tabi... Açıkliseye geçtiğinde görmediğin matematik dersini açıklisede göreceksin. Her dersin haftalık ders saati kredisini verir... KAldığın dersleri açıkliseye geçtiğinde tekrar vermelisin...cansusongur yazdı:Merhaba.
Bulunduğum anadolu lisesinden açık öğretim lisesine acilen geçmek istemekteyim fakat aklıma takılan bir kaç soru var. Sizden cevaplamanızı rica ediyorum.
Açık öğretim lisesine geçiş tarihleri sona erdi mi? Kayıtlar bittiyse ikinci dönem geçebilir miyim?
Ben dil bölümü öğrencisiyim ve üç dönem matematik dersi görmedim geçtiğimde bu derslerden kalmış mı sayılırım?
Derslerimin puanını nasıl krediye çevireceğim?
- foundreform
- Doçent
Açık lisede alan olmadığı için sayısal derslerin hepsini geçmek zorundasın.
3 kere kalırsan muaf olursun,geçmiş sayılırsın fakat kredisini alamazsın.
3 kere kalırsan muaf olursun,geçmiş sayılırsın fakat kredisini alamazsın.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015