Açık öğretim fakültesi
- brutus1337
- Yardımcı Uzman
Re: Açık öğretim fakültesi
Kpss atanma 80 den aşağı değil biraz sıkıntılı bölüm lojistik de önü çok açık ama amele olarakmı yapılıyor o iş anlamadim

Mezun
- brutus1337
- Yardımcı Uzman
Kamu yönetimi için kaç puan gerekli aöf de ?Köylü Kızı yazdı:Sosyal Hizmetler 2 yıllık, Sosyal Hizmet 4 yıllık, şimdi anladım. Yabancı Dil, 3. yılda zorunlu olarak gözüküyor...
İş olanaklarında şöyle diyor:
Sosyal Hizmet Lisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, “Sosyal Çalışmacı” unvanı alırlar. Sosyal çalışmacılar, Başbakanlık, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Milliği Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve bu bakanlıkları bağlı kurum ve kuruluşlar ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında, rehberlik ve araştırma merkezlerinde, okullarda, dershanelerde, çocuk bakım yuvalarında, kreş ve gündüz bakım evlerinde, ana okullarında, yetiştirme yurtlarında, huzurevlerinde, toplum merkezlerinde, kadın sığınma evlerinde, engelli rehabilitasyon merkezlerinde, yaşlı dayanışma merkezlerinde, sokak çocukları merkezlerinde, ergen danışma merkezlerinde; sağlık ocakları ve hastanelerde, diyaliz merkezlerinde, aile planlaması ve ana çocuk sağlığı merkezlerinde, okullarda, mesleki eğitim merkezlerinde, cezaevlerinde, çocuk mahkemelerinde, çocuk eğitim evinde, rehabilitasyon merkezlerinde, ruh sağlığı kurumlarında, emniyet müdürlüklerinin çocuk bürolarında, nüfus planlaması ile ilgili kuruluşlarda, yerel yönetimler ve bağlı birimlerinde, kriz merkezlerinde, sivil toplum örgütleri ve vakıflarda, sanayi kuruluşlarının insan kaynakları birimlerinde istihdam olanaklarına sahiptirler. Ayrıca Sosyal Hizmet bölümü mezunları özel kreş ve gündüz bakımevi ile huzurevi açma hakkına da sahiplerdir.
Ayrıntılı bilgilere Buradan bakabilirsin

Mezun
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Bu sitede 158 diyor ama bilemedimbrutus1337 yazdı: Kamu yönetimi için kaç puan gerekli aöf de ?
>Aöf<
- brutus1337
- Yardımcı Uzman
Köylü Kızı yazdı:Bu sitede 158 diyor ama bilemedimbrutus1337 yazdı: Kamu yönetimi için kaç puan gerekli aöf de ?
>Aöf<
Hangisini okusam karar veremedim işletme nin özelde falan iş imkanı varmıdır

Mezun
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Bak Fatih, AÖF okumak istiyorsun ama hangi bölüm karar veremiyorsun, zaten tercihlerde bir bölüm yazmazsın, Şimdi YGSye iyice çalış ve 260-280 civarı bir puan al Tüm AÖF bölümleri garanti olsun sonra tercihlerde hepsini puanı en yüksekten en aza doğru seçersin... hedefin olsa hedefine odaklan diyecem ama sende kararsızsın...brutus1337 yazdı: Hangisini okusam karar veremedim işletme nin özelde falan iş imkanı varmıdır
Hani Yunus Polislik güzel bi bölümdü, neden vazgeçtin?
- brutus1337
- Yardımcı Uzman
Onuda baya düşündüm ama maalesef hadi barajı aşsam mülakatı nasıl geçicem hadi mülakatı geçtim yazılı sınavı nasıl geçicem ??? Artık ders çalışmak istemiyorum yani 1 senemi heba edemem şuan gerektiği kadar çalışıyorum ama fazlasını yapmak içimden gelmiyor her meslekte sınav istiyor ben anlamıyorum bu devleti çok karışık 1300 tane sınav yaptırıyorKöylü Kızı yazdı:Bak Fatih, AÖF okumak istiyorsun ama hangi bölüm karar veremiyorsun, zaten tercihlerde bir bölüm yazmazsın, Şimdi YGSye iyice çalış ve 260-280 civarı bir puan al Tüm AÖF bölümleri garanti olsun sonra tercihlerde hepsini puanı en yüksekten en aza doğru seçersin... hedefin olsa hedefine odaklan diyecem ama sende kararsızsın...brutus1337 yazdı: Hangisini okusam karar veremedim işletme nin özelde falan iş imkanı varmıdır
Hani Yunus Polislik güzel bi bölümdü, neden vazgeçtin?

Mezun
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Mecbur, sınavlara girmek zorundasın... Eğer kolay olsaydı her sınava giren kazanır, bilen bilmeyen herkes meslek sahibi olurdu... Bence sınav sistemi daha iyi... çalışmalısın çünkü emek sarfetmeden gerçek anlamda hiç birşey başarılmış sayılmaz...brutus1337 yazdı: Onuda baya düşündüm ama maalesef hadi barajı aşsam mülakatı nasıl geçicem hadi mülakatı geçtim yazılı sınavı nasıl geçicem ??? Artık ders çalışmak istemiyorum yani 1 senemi heba edemem şuan gerektiği kadar çalışıyorum ama fazlasını yapmak içimden gelmiyor her meslekte sınav istiyor ben anlamıyorum bu devleti çok karışık 1300 tane sınav yaptırıyor

- brutus1337
- Yardımcı Uzman
Fazla sınav sistemi yanlış bence yani türkçe matematik görmekten sıkıldım

Mezun
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Yanılıyorsun, sınav sistemi olması daha iyi, sen sıkılmış olabilirsin ama öğrenmeden hiç birşey yapamazsınki...brutus1337 yazdı:Fazla sınav sistemi yanlış bence yani türkçe matematik görmekten sıkıldım
- foundreform
- Doçent
140 ve üzeri puanınız olunca aöf yazabilirsiniz ama bu kazanacağınız anlamına gelmez.
Bütün 4 yıllık aöf bölümleri ortalama 200 ve üzeri puan ile alıyor.Daha düşük puan ile alım yapan bölümler var ama sayısı çok az.
2 yıllık bölümlerin puanları daha yüksek.
2015 yılı ek yerleştirme kılavuzuna bakarak bölümlerin en düşük kaç puan ile alım yaptığını görebilirsin.
http://osym.gov.tr/belge/1-23623/2015-o ... ileri.html
Anadolu Üniversitesi Atatürk Üniversitesi İstanbul Üniversitesi bu 3 üniversitenin açık öğretim fakülteleri var.
Bütün 4 yıllık aöf bölümleri ortalama 200 ve üzeri puan ile alıyor.Daha düşük puan ile alım yapan bölümler var ama sayısı çok az.
2 yıllık bölümlerin puanları daha yüksek.
2015 yılı ek yerleştirme kılavuzuna bakarak bölümlerin en düşük kaç puan ile alım yaptığını görebilirsin.
http://osym.gov.tr/belge/1-23623/2015-o ... ileri.html
Anadolu Üniversitesi Atatürk Üniversitesi İstanbul Üniversitesi bu 3 üniversitenin açık öğretim fakülteleri var.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015