ONLİNE TEST SINAV İÇİN
ONLİNE TEST SINAV İÇİN
Arkadaşlar bildiğim ve edindiğim bilğilerde kitap içerikleri sürekli değişiyor ve boşa çalışmak istemiyorum ve bu durumda en aktif ve güncel olan site gibime geliyor acaba AÖL'ün resmi sitesinde online testlerden çalışsam bi faydası olur mu?
Online Test : http://www.aol.meb.gov.tr/onlinetest/index.php
Re: ONLİNE TEST SINAV İÇİN
Ömer Öz yazdı:Arkadaşlar bildiğim ve edindiğim bilğilerde kitap içerikleri sürekli değişiyor ve boşa çalışmak istemiyorum ve bu durumda en aktif ve güncel olan site gibime geliyor acaba AÖL'ün resmi sitesinde online testlerden çalışsam bi faydası olur mu?
ben hep öyle yaptım farklı kaynak aramadım.ve ocakta mezunum bu şartlarla çalıştım hep
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
- icerdekicsesi
- Acemi
Ben de sadece test çözerek iyi bir kredi almaya devam ediyorum. Hatta mezun olmaya bile ramak kaldı diyebilirim. Açık lisenin kitaplarını almak zaman kaybı gibi geliyor bana.
En son icerdekicsesi tarafından 14 Eki 2015, 14:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
İcerdekicsesi. Eğer yazınızı değiştirebilirseniz değiştirin, o linkleri kaldırın, çünkü bu tür siteleri bu forumda paylaşmak yasaktır...
(diyene bak )
(diyene bak )
- icerdekicsesi
- Acemi
Neden siz paylasinca sıkıntı yokta biz paylasinca sıkıntı?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Sizin paylaştığınız linkte açıklise ie ilgili, yardımcı kitaplar, dershane vs vs olduğu için bu forum da yasaklanmış...icerdekicsesi yazdı:Neden siz paylasinca sıkıntı yokta biz paylasinca sıkıntı?
Ben eskiden bir kaç defa koydum, uyarı aldım...
- icerdekicsesi
- Acemi
Teşekkürler
normalde çalışılan derslerden %80 diğer sınavda aynı sorular çıkıyor diyorlar pek inandırıcı gelmedi zira ne zaman çalışıpta aynı sorulara girsem sınavlara çömezliyoruz.
Köylü Kızı yazdı:
sen bana kalın kafamı demek istiyorsun, şimdi.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Haşa...jass yazdı:
sen bana kalın kafamı demek istiyorsun, şimdi.
Benden size tavsiye çıkmış soruları indirerek çalışın,ben sadece böyle yaparak iyi krediler aldım ve 2. yada 3.sınavda mezun olacağım.Sınava 3 hafta kala çalışın.2 Hafta buna ayırın.Her dersten 3 dönemin çıkmış sorusunu yani her dersten 60 soru aklınızda tutarsanız,sınavda güzel bir kredi ile dönersiniz.
Toplam Kredi : 200
Zorunlu Ders : 0
Zorunlu Ders : 0
Tavsiyen için teşekkür ederimRealsteel yazdı:Benden size tavsiye çıkmış soruları indirerek çalışın,ben sadece böyle yaparak iyi krediler aldım ve 2. yada 3.sınavda mezun olacağım.Sınava 3 hafta kala çalışın.2 Hafta buna ayırın.Her dersten 3 dönemin çıkmış sorusunu yani her dersten 60 soru aklınızda tutarsanız,sınavda güzel bir kredi ile dönersiniz.
Realsteel yazdı:Benden size tavsiye çıkmış soruları indirerek çalışın,ben sadece böyle yaparak iyi krediler aldım ve 2. yada 3.sınavda mezun olacağım.Sınava 3 hafta kala çalışın.2 Hafta buna ayırın.Her dersten 3 dönemin çıkmış sorusunu yani her dersten 60 soru aklınızda tutarsanız,sınavda güzel bir kredi ile dönersiniz.
aynen katılıyorum size zaten 1 yıllık hazırlanan ders programlarının ve soruların çoğu birbirine yakın sorular şıkların yerleri değişir aynı soruları yine kilitlerler olağan şeyler bazen 3 yllık eski sorulardan dahi çıkan var geriye dönük sorular akılda kalıcı bi şekilde çalışılırsa ben başarılı olunacağı kanatide vardım, değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.
Şimdi ben 1. dönem sınavlarına girecem yani 3. dönem sınavları mı yoksa 1. dönem çıkmış sorularına mı çalışmam lazım ?