ders seçimi nasıl yapacam
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: ders seçimi nasıl yapacam
Orda ''Kayıt yenileme işlemleri ''bölümü olması lazım işte oraya tıkla orda Ders Seçme işlemi açılır..r@m@z@n yazdı:sisteme giriş yapıyorum ders seçimi diye bişey yok nasıl yapacam
Köylü Kızı yazdı:Orda ''Kayıt yenileme işlemleri ''bölümü olması lazım işte oraya tıkla orda Ders Seçme işlemi açılır..r@m@z@n yazdı:sisteme giriş yapıyorum ders seçimi diye bişey yok nasıl yapacam
işte bende öyle bi bölüm yok bak resim atayım

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Hee tamam anladım arkadaşım. sen daha aktif olmamışsın, ondan ders seçimi yapamıyorsun, aktif olunca ders seçim işlemi açılır merak etme...
benim bir şey yapmama gerek var mı onlar aktif eder miKöylü Kızı yazdı:Hee tamam anladım arkadaşım. sen daha aktif olmamışsın, ondan ders seçimi yapamıyorsun, aktif olunca ders seçim işlemi açılır merak etme...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Hayır birşey yapmana gerek yok. Sonra kendiliğinden aktifleşirsin...r@m@z@n yazdı:benim bir şey yapmama gerek var mı onlar aktif eder miKöylü Kızı yazdı:Hee tamam anladım arkadaşım. sen daha aktif olmamışsın, ondan ders seçimi yapamıyorsun, aktif olunca ders seçim işlemi açılır merak etme...
merak etme aktif olursun hatta ve hatta sen ders seçmesen dahi otomatik olarak sistem şeçiyor sana dersleri rastgele tavsiye etmem hangi ders olduğunu kestiremessin.