Örgün eğitimden açık liseye geçmek yardım edinnn!

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Alihann16

Örgün eğitimden açık liseye geçmek yardım edinnn!

Mesaj gönderen Alihann16 » 20 Eki 2015, 08:53

Merhaba arkadaşlar ben lise 2 de 1 sene kalmıştım bu sene ise lise 3 e geçtim okullar açılalı 1 ay kadar oldu ve şuan Anadolu lisesi 3. Sınıf öğrencisiyim açık öğretime geçiş yağabilirmiyim ??

meow1
Acemi

Re: Örgün eğitimden açık liseye geçmek yardım edinnn!

Mesaj gönderen meow1 » 20 Eki 2015, 09:49

Açık lise kayıtları bitti diye biliyorum yine bir açık lise bürosuna gidip sormanda fayda var.Şuanda okuduğun okul müdürüne ve açık lise bürülarına danışmanda fayda var. ama benim görüşüm örgün eğitime devam edemiyecek önemli bir durumun yoksa geçmemeni tavsiye ederim lise ortamı başka çünkü hayatında bir daha olmiyacak birşey sonradan pişman olmanı istemem ...

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 20 Eki 2015, 09:59

Alihann16 yazdı:Merhaba arkadaşlar ben lise 2 de 1 sene kalmıştım bu sene ise lise 3 e geçtim okullar açılalı 1 ay kadar oldu ve şuan Anadolu lisesi 3. Sınıf öğrencisiyim açık öğretime geçiş yağabilirmiyim ??
Merhaba arkadaşım, Evet geçiş yapabilirsin. Yeni kayıtlar 23 Ekim'e kadar uzatılmış ama üstteki arkadaşın dediği gibi, geçiş yapmadan önce iyice bi düşün, çünkü örgün de hocalar var anlatıyor, ama açıklisede kendi başına çalışacaksın, zor değil açıklise ama ben olsam geçmezdim mecburen açıklise okudum...

Alihann16

Mesaj gönderen Alihann16 » 21 Eki 2015, 05:54

Yorum için teşekkürler ailevi sorunumu yok onlarda normal liseye gitmemi istiyorlar ama ben okulda sıkılıyorum dersleride pek dinlediğim söylenemez sırf yok yazılmamak için gidiyorum hata çoğu Zaman çitmiyorum bu yüzden açık liseyi düşündüm

asyadans4tarz

Mesaj gönderen asyadans4tarz » 26 Eki 2015, 16:48

Merhaba iyisi günler. Ben ticaret lisesinde 11. Sınıfın açıktan okuyorum ancak okulumu değiştirip nakil olmak isterim. Kız meslek de çocuk gelişimi okumayı istiyorum. Ancak bana oranın müdürü ben seni alamam öğrenci sayısı 12 ancak alımı kapattık çünkü öğretmen 3 tane ve öğrenci fazlalığı nedeniyle öğretmenler öğrenci fazlalığına gelemedikleri için alımı bitirdik dedi.
Ancak kanunlar gereği 34 öğrenciye kadar öğrenci kabul etme zorunluluğu olduğunu biliyorum. Ticaret lisesinde biz sınıfta 41 kisiyiz ancak öğretmenler alım şeylerini devam ettiriyor. Ayrıca derse 2 hoca değişmeli giriyor 3 hoca bile değil.
Ben şikayet etmek istiyorum bu durumda ne yapabilirim

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön