Lütfen Acil Destek

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Ekinsimsar

Lütfen Acil Destek

Mesaj gönderen Ekinsimsar » 22 Ara 2015, 00:18

Merhabalar. Ben 12. Sinifin basinda anadolu lisesinden temel liseye gectim. Daha iyi calismak icin acik liseye gecmek istiyorum ama ilk kayitlari kacirdim. Okulda ilk sinavlarimi oldum ortalamam da yuksek. Sorum su ben bu tek sinava girdikten sonra tasdiknamemi alirsam bu dönemi bitirmis olur muyum. Olmazsam tek donemde 7. Ve 8. Donemleri verebilir miyim. Simdiden cok tesekkurler.

Kullanıcı avatarı
missguard
Doktor

Re: Lütfen Acil Destek

Mesaj gönderen missguard » 22 Ara 2015, 02:18

Dönem bitirmeden okuldan ayrıldığınız için dönemi bitirmemiş sayılırsınız diye biliyorum ama belki ilk sınavlra girdiğinizden dolayı dersleri geçmiş şsayılabilirsiniz. kesin birşey de söylemeyeyim. Ama tek dönemde 2 dönemi birden bitiremezsiniz. Yani kayıt olduğunuzda 6 dönem okumuş görünürseniz 7. dönem için kayıt olup o dönemi bitirirsiniz. Eğer 3. dönem kayıtlarından önce 18 yaşınızı doldurursanız 3. döneme başvurup mezun olursunuz.

Ancak bu sene sınava girerken dönemleri ve kredileri tam olrak nasıl ayarlayacağınızı bilemiyorum :/ 147 yi arayın isterseniz.

Ekinsimsar

Re: Lütfen Acil Destek

Mesaj gönderen Ekinsimsar » 22 Ara 2015, 15:17

Anlıyorum çok teşekkürler

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön