anadolu lisesinden açık öğretim lisesine geçiş

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
schwarz

anadolu lisesinden açık öğretim lisesine geçiş

Mesaj gönderen schwarz » 23 Ara 2015, 13:12

merhaba,
anadolu lisesi 12. sınıf öğrencisiyim. ikinci dönem açık öğretim lisesine geçeceğim. ilk dönem sınavlarına girdim, dönem notlarım oluşmuş durumda. şu anda okuldan tasdikname isteyip ayrılsam, bu dönem geçersiz sayılır mı? şimdi tasdikname alıp ikinci dönem kayıtlarını bekleyebilir miyim?

Kullanıcı avatarı
missguard
Doktor

Re: anadolu lisesinden açık öğretim lisesine geçiş

Mesaj gönderen missguard » 23 Ara 2015, 14:05

Geçersiz sayılmaz diyr düşünüyorum ama yinede sen dönem bitmesini bekle. 1 ay kaldı zaten. 2. Dönem kaydına da daha çok var.

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 23 Ara 2015, 14:12

Bu dönemde ki girdiğiniz derslerden 45 ve üstü not aldıysanız o derslerin kredilerini almış olacaksınız geçtikten sonra sadece 12 . sınıfın ikinci döneminde ki dersleri alsanız bile bitirirsiniz büyük ihtimalle 165 kredi ve üstü bir kredi gelir tek dönemde bitirirsiniz ... Yine de bir kredi hesaplamasını yapın kaba taslakta ondan sonra geçin ne olur ne olmaz değil mi ?
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

schwarz

Mesaj gönderen schwarz » 31 Ara 2015, 12:56

tesekkur ederim. 3 bucuk senedir haftada 40 saat ders goruyorum. tek dönemde bitirebilirim muhtemelen.
peki bu dönem devamsizliktan kalirsam problem olur mu sizce?

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön