sınav giriş yerleri açıklandı
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: sınav giriş yerleri açıklandı
Hayırlı olsun birde bizim AÖF sınav sonuçları açıklansa . Başarılar şimdiden 
Aöf sınav sonuçları da pazartesi ayın 28 inde açıklanıyor inşallah kaldigimiz ders olmamıştır 
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- hiphoplife
arkadaslar nerden bakabilirim sınav giriş yerimi öğrenci girişi yapyıorum ancak nerde yazıyo bulamadım
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Cemre ; Nereden biliyorsun acaba ? Ben yardın diye biliyordum ama pehhh...
hiphoplife ; Öğrenci sistemine gir sol tarafta sekmeler var oradan sekmeler'den ''Giriş Belgesi'' sekmesini bul ve tıkla giriş belgen ekranına gelecek orada görebilirsin nerede gireceğini . Birde o sayfanın çıktısını al onunla sınava gireceksin yoksa giremezsin sınava ...
hiphoplife ; Öğrenci sistemine gir sol tarafta sekmeler var oradan sekmeler'den ''Giriş Belgesi'' sekmesini bul ve tıkla giriş belgen ekranına gelecek orada görebilirsin nerede gireceğini . Birde o sayfanın çıktısını al onunla sınava gireceksin yoksa giremezsin sınava ...
- hiphoplife
teşekkür ederim ama bende giriş belgesi sekmesinde ki ekran bomboş daha gelmemiş mi demek oluyor bu ?
Ben giriyorum fakat gördüğünüz gibi boş sayfa çıkıyor neden olabilir acaba

- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Normalde öyle olmaması gerekiyor , korkmayın düzelecektir .
Ben pazartesi diye biliyorum ama inşallah senin dediğin gibidir çünkü yarın olması daha iyiDersatatürk yazdı:Cemre ; Nereden biliyorsun acaba ? Ben yardın diye biliyordum ama pehhh...
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- HifzulKuran
Bende de ekran bomboş.. Allahın izniyle sınava bomba gibi hazırım 
- eliifkorkmazz
- Çırak
Telefondan giris yerine bakmaya calistigimda ben de yazdir sayfasiyla karsilastim. Yazdir dediginizde pdf formatinda telefona iniyor dosyayi acip bakabilirsiniz 
Yazdır a tıkladığınızda yeni pencere açılıyor o şekilde görebilirsiniz
- hiphoplife
saolun arkadaslar dediginiz gibi yazdıra tıklayınca cıktı
navre yazdı:Ben giriyorum fakat gördüğünüz gibi boş sayfa çıkıyor neden olabilir acaba![]()
yazdır de çıkıyor benimde öyle oldu
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
teşekkür ederimDersatatürk yazdı:Hayırlı olsun birde bizim AÖF sınav sonuçları açıklansa . Başarılar şimdiden
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
Dönem:8
<3mezun<3