Ygs 2016 yılının ne zamanında olacak ? Nasıl başvuru yapacağım ? Bu sınava ben girebilir miyim ?
Kredim: 113
Aöl'de okuduğu dönem: 3
Toplam dönem: 7
Bu arada oyuncu olmak ya da olmazsa işletme okumak istiyorum İstanbul'da. Fakat Ygs ve Lys'ye hiç çalışmadım bu sınavlar zor mu ?
Ygs hakkında?
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: Ygs hakkında?
YGS ve LYS üniversiteye girmek için yapılan sınavlar zor mu diye sormak bana biraz trajikomik geldi açıkça . ''Tabi ki zor yaklaşık 2 , 3 milyon insanla aynı sınava giriyorsun .''
Sınava girme şartlarına uygunsun sınava girebilirsin ama bu yılın sonunda ki sınav ile bitirmen gerekiyor liseyi yoksa bölüm tuttursan bile kayıt yaptıramazsın ... Bu yıl ki sınav tam olarak ne zaman bilmiyorum ama ÖSYM nin sitesinden takip edebilirsin .
Oyuncu olmak istiyorsan sanat okuluna gitmen gerekiyor sanat okulları kendi sınavlarını yapıyor ama YGS ve LYS den en az 180 barajını geçmelisin .
Bende opera ve şan istiyordum dokuz eylül gsf'de ama o kadar eğitime rağmen almadılar , ki ikinci ensturmanımda gitardı her şey çok iyiydi ama şimdi laborant ve veteriner sağlık okuyorum ...
Sınava girme şartlarına uygunsun sınava girebilirsin ama bu yılın sonunda ki sınav ile bitirmen gerekiyor liseyi yoksa bölüm tuttursan bile kayıt yaptıramazsın ... Bu yıl ki sınav tam olarak ne zaman bilmiyorum ama ÖSYM nin sitesinden takip edebilirsin .
Oyuncu olmak istiyorsan sanat okuluna gitmen gerekiyor sanat okulları kendi sınavlarını yapıyor ama YGS ve LYS den en az 180 barajını geçmelisin .
Bende opera ve şan istiyordum dokuz eylül gsf'de ama o kadar eğitime rağmen almadılar , ki ikinci ensturmanımda gitardı her şey çok iyiydi ama şimdi laborant ve veteriner sağlık okuyorum ...

Öncelikle çok teşekkür ederim... Ygs zor mu derken o anlamda demedim yani 8. sınıftan lise 4. sınıfa kadar sorular mı çıkacak ? Bu sorular zor mudur ? 180 barajını almak çok zor mu ? sizce alabilir miyim ? bu arada Allah hakkında doğrusunu versin veterinerde iyidir ya bence hiç olmazsa okulun var benim oda yok :/ not: lise 3 terkim ve açığa geçtim...Dersatatürk yazdı:YGS ve LYS üniversiteye girmek için yapılan sınavlar zor mu diye sormak bana biraz trajikomik geldi açıkça . ''Tabi ki zor yaklaşık 2 , 3 milyon insanla aynı sınava giriyorsun .''
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
ismail188 yazdı:Öncelikle çok teşekkür ederim... Ygs zor mu derken o anlamda demedim yani 8. sınıftan lise 4. sınıfa kadar sorular mı çıkacak ? Bu sorular zor mudur ? 180 barajını almak çok zor mu ? sizce alabilir miyim ? bu arada Allah hakkında doğrusunu versin veterinerde iyidir ya bence hiç olmazsa okulun var benim oda yok :/ not: lise 3 terkim ve açığa geçtim...Dersatatürk yazdı:YGS ve LYS üniversiteye girmek için yapılan sınavlar zor mu diye sormak bana biraz trajikomik geldi açıkça . ''Tabi ki zor yaklaşık 2 , 3 milyon insanla aynı sınava giriyorsun .''
Bende okulda yaşadığım problemlerden dolayı geçtim açığa ama derslerim iyiydi açıkta'da iyi olmaya devam etti ... YGS LYS çok zor değil tabi 9 . sınıfın başından 12 . sınıfa kadar ne gördüyseniz çıkacak bana göre zordu ben çok fazla çalışmadım zaten dediğim gibi GSF okumak istiyordum barajı geçmem yeterliydi benim için 280 alarak fazlasıyla geçtim . Ama ben neredeyse 1 yıl kadar az da olsa çalıştım bana sorarsanız yeterlimiydi değildi gerçekten GSF için değilde bir bölüm tutturmak için çalışsaydım en az 350 400 arası bir şey yapardım . Bu arada hiç üzmeyin kendinizi ben açığa geçtikten sonra bir yıl kadar hiç çalışmadım sınavlara girmedim ama sonra kafama dank etti ve yeniden gerçek anlamda çalışmaya başladım ve 1 yıl kadar falan sürdü sürmedi bitti ... Gerçekten azimle çalışırsan yapamacağın hiç bir şey yok bu dünyada . Önüne bir hedef koy ve o hedefe varmak için elinden geleni yap onunde hiç bir şey duramaz .

Dersatatürk yazdı:ismail188 yazdı:Öncelikle çok teşekkür ederim... Ygs zor mu derken o anlamda demedim yani 8. sınıftan lise 4. sınıfa kadar sorular mı çıkacak ? Bu sorular zor mudur ? 180 barajını almak çok zor mu ? sizce alabilir miyim ? bu arada Allah hakkında doğrusunu versin veterinerde iyidir ya bence hiç olmazsa okulun var benim oda yok :/ not: lise 3 terkim ve açığa geçtim...Dersatatürk yazdı:YGS ve LYS üniversiteye girmek için yapılan sınavlar zor mu diye sormak bana biraz trajikomik geldi açıkça . ''Tabi ki zor yaklaşık 2 , 3 milyon insanla aynı sınava giriyorsun .''
Bende okulda yaşadığım problemlerden dolayı geçtim açığa ama derslerim iyiydi açıkta'da iyi olmaya devam etti ... YGS LYS çok zor değil tabi 9 . sınıfın başından 12 . sınıfa kadar ne gördüyseniz çıkacak bana göre zordu ben çok fazla çalışmadım zaten dediğim gibi GSF okumak istiyordum barajı geçmem yeterliydi benim için 280 alarak fazlasıyla geçtim . Ama ben neredeyse 1 yıl kadar az da olsa çalıştım bana sorarsanız yeterlimiydi değildi gerçekten GSF için değilde bir bölüm tutturmak için çalışsaydım en az 350 400 arası bir şey yapardım . Bu arada hiç üzmeyin kendinizi ben açığa geçtikten sonra bir yıl kadar hiç çalışmadım sınavlara girmedim ama sonra kafama dank etti ve yeniden gerçek anlamda çalışmaya başladım ve 1 yıl kadar falan sürdü sürmedi bitti ... Gerçekten azimle çalışırsan yapamacağın hiç bir şey yok bu dünyada . Önüne bir hedef koy ve o hedefe varmak için elinden geleni yap onunde hiç bir şey duramaz .
Eyvallah... bende lise üçe kadar okudum sora bıraktım 3 adet psikiyatrik rahatsızlığımdan dolayı bıraktım derslerim orta derece iyiydi ve küçüklükten beri oyuncu olmak ve oyuncu olmak içinde okumak ve özellikle İstanbul'da okumak çok istiyordum umarım dediğiniz gibi 180 barajını kolaylıkla aşar sanat okuluna gidebilirim