arkadaşlar sadece 1 dersten muafım mezun olamam mı / üniversiteye gidemem mi ?
o ders muaf olsa da mezun olmak için başarılı olmak zorundamıyım ?

dönem uzatılır mı?Dersatatürk yazdı:Muaf dersleri geçmiş sayılıyorsunuz ama kredilerini alamıyorsunuz muaf dersler önünüzde engel değil mezun olabilirsiniz . ''Adı üstünde muaf .''
maviyiseviyorum yazdı:dönem uzatılır mı?Dersatatürk yazdı:Muaf dersleri geçmiş sayılıyorsunuz ama kredilerini alamıyorsunuz muaf dersler önünüzde engel değil mezun olabilirsiniz . ''Adı üstünde muaf .''
evet sorularımın arasında bu da varDersatatürk yazdı:maviyiseviyorum yazdı:dönem uzatılır mı?Dersatatürk yazdı:Muaf dersleri geçmiş sayılıyorsunuz ama kredilerini alamıyorsunuz muaf dersler önünüzde engel değil mezun olabilirsiniz . ''Adı üstünde muaf .''
Sorunuzu tam anlamadım ama anladığım kadarı ile
Derslerden muaf olmak için en az 3 kere o dersten kalmanız gerekiyor ... Yani 3 dönem o dersten kalmanız gerekiyor ...
Sorunuz bu değil ise daha açık bir şekilde yaşarsanız cevap verebilirim .
TEŞEKKÜRLERmissguard yazdı:Diğer konuya da yazdım ama buraya da yazayım. Sen dersten muaf oldun diye aol senin dönemini uzatmıyor. Muaf olmak için 3 kere sınava giriyorsunuz. Diyelim kredilerinizi tamamladınız ama zorunlu iki dersiniz kaldı ve muaf olmak istiyorsunuz bunları vermek için tekrar bir dönem daha sınava girmelisiniz. Bu şekilde de kayıt olduğunuz dönem daha çok oluyor. Sonuç olarak siz şu an Biyolojiden muafsınız diye döneminiz uzamayacak. ^^