lütfen yardımcı olur musunuz?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
maviyiseviyorum
Acemi

lütfen yardımcı olur musunuz?

Mesaj gönderen maviyiseviyorum » 11 Ara 2015, 14:56

arkadaşlar ben aöl ye yeni kaydoldum.(lise 3 te bıraktım)
kredi-110
toplam dönem-5
aöl de okuduğum dönem-1
kaç dönem de biter sizce?

Kullanıcı avatarı
ajlan45
Doktor

Re: lütfen yardımcı olur musunuz?

Mesaj gönderen ajlan45 » 11 Ara 2015, 17:56

35 kredi hakkın var en az 30 Alsan 3 dönemde biter
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!

kredi 170 dönem 10

maviyiseviyorum
Acemi

Mesaj gönderen maviyiseviyorum » 11 Ara 2015, 20:15

teşekkür ederim :wink:

Kullanıcı avatarı
missguard
Doktor

Mesaj gönderen missguard » 17 Ara 2015, 04:43

Bu dönemle birlikte mi aol de 1. Döneminiz yoksa şu an 2. Aol döneminizi mi okuyorsunuz? 8 dönem ve 192 kredi tamamlamanız gerekiyor. Eğer 1. Döneminiz ise ve 18den küçükseniz derslerinize çalışıp kredilerinizi tam alıp 2017 Ocak sınavıyla mezun olursunuz.

maviyiseviyorum
Acemi

Mesaj gönderen maviyiseviyorum » 18 Ara 2015, 17:42

missguard yazdı:Bu dönemle birlikte mi aol de 1. Döneminiz yoksa şu an 2. Aol döneminizi mi okuyorsunuz? 8 dönem ve 192 kredi tamamlamanız gerekiyor. Eğer 1. Döneminiz ise ve 18den küçükseniz derslerinize çalışıp kredilerinizi tam alıp 2017 Ocak sınavıyla mezun olursunuz.
ilk defa ocakta gireceğim evet 17 yaşındayım.

sonsuzuluk

Re: lütfen yardımcı olur musunuz?Aö

Mesaj gönderen sonsuzuluk » 19 Ara 2015, 18:47

18 yaşını aşmamış örgün de iki defa kalmamış öğrencilerin örgün öğretimde devam edebiliyor.Üniversite hazırlığı düşünen arkdaşlarla ilitişime gecebiliriz.. Eğitim hayatınızda başarılar dilerim...

Kullanıcı avatarı
missguard
Doktor

Mesaj gönderen missguard » 21 Ara 2015, 05:18

maviyiseviyorum yazdı:
missguard yazdı:Bu dönemle birlikte mi aol de 1. Döneminiz yoksa şu an 2. Aol döneminizi mi okuyorsunuz? 8 dönem ve 192 kredi tamamlamanız gerekiyor. Eğer 1. Döneminiz ise ve 18den küçükseniz derslerinize çalışıp kredilerinizi tam alıp 2017 Ocak sınavıyla mezun olursunuz.
Önündeki iki dönem full çeksen de malesef kredin 192 olmuyor zaten yaşından dolayı da 3. Dönem sınavına giremiyorsun. Bu demek oluyor ki en erken Ocak 2017 de mezun olabilirisin. Üniversite düşünüyorsan 2. Dönem sonunda vakit kaybetmeden ygs-lys çalışmaya başlamalısın. 2017 birinci dönemini verip sonra ygs ye girebilirisn ama tabii ki sayısal derslerini de vermen lazım muaf dersler dönem uzatıyor ve geç mezun oluyorsun.

maviyiseviyorum
Acemi

Mesaj gönderen maviyiseviyorum » 26 Ara 2015, 17:24

missguard yazdı:
maviyiseviyorum yazdı:
Önündeki iki dönem full çeksen de malesef kredin 192 olmuyor zaten yaşından dolayı da 3. Dönem sınavına giremiyorsun. Bu demek oluyor ki en erken Ocak 2017 de mezun olabilirisin. Üniversite düşünüyorsan 2. Dönem sonunda vakit kaybetmeden ygs-lys çalışmaya başlamalısın. 2017 birinci dönemini verip sonra ygs ye girebilirisn ama tabii ki sayısal derslerini de vermen lazım muaf dersler dönem uzatıyor ve geç mezun oluyorsun.
nasıl yani benim birtek biyolojim muaf
muaf dersim olursa üniversiteye giremem mi ya da mezun olamam mı?
Birde ben sadece 2 dönem mi sınava gireceğim?
YA BENİM KAFAM KARIŞTI YARDIMCI OLUR MUSUNUZ..

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 26 Ara 2015, 17:38

maviyiseviyorum yazdı:
missguard yazdı:
maviyiseviyorum yazdı: ilk defa ocakta gireceğim evet 17 yaşındayım.
nasıl yani benim birtek biyolojim muaf
Merhaba .
1 - Muaf dersleri geçmiş sayılıyorsunuz ama kredilerini alamıyorsunuz muaf dersler önünüzde engel değildir .
2 - 17 yaşından küçüksen ne yazık ki 1 yılda sadece 2 dönem sınava girebiliyorsun . ''Bazı ek sınavlarda yaş sınırı olmuyor 3 . dönemin sonunda bazen 2 bazen 1 ek sınav yapılıyor bazen yaş sınırı isteniyor bazen istenmiyor bu şansına bağlı . '' Bu arada kesin ek sınav yapılır mı bilmiyorum her yıl yapıyorlar ama olur'da yapmazlarsa neden yapmadılar demeyin sakın garantisi yok .
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
missguard
Doktor

Mesaj gönderen missguard » 26 Ara 2015, 21:02

maviyiseviyorum yazdı:
missguard yazdı:
maviyiseviyorum yazdı: nasıl yani benim birtek biyolojim muaf
Hayır muaf dersleriniz okul bitirmeye ve üniversite girmeye engeldeğil. Sadece o dersin kredisini alamıyorsunuz onun yerine başka ders seçip kredi doldurursunuz. benim dediğim şey bir dersten muaf olmak için o derse 3 kere girmeniz lazım ve bu matematik 3 olsundiyelim.. 3 kere girdiğinizde dönemlere ait toplam 18 krediniz boşa gidecek. Ben muaf derslerin dönem uzattığını düşünüyorum. :)

maviyiseviyorum
Acemi

Mesaj gönderen maviyiseviyorum » 26 Ara 2015, 23:55

missguard yazdı:
maviyiseviyorum yazdı:
missguard yazdı:
Hayır muaf dersleriniz okul bitirmeye ve üniversite girmeye engeldeğil. Sadece o dersin kredisini alamıyorsunuz onun yerine başka ders seçip kredi doldurursunuz. benim dediğim şey bir dersten muaf olmak için o derse 3 kere girmeniz lazım ve bu matematik 3 olsundiyelim.. 3 kere girdiğinizde dönemlere ait toplam 18 krediniz boşa gidecek. Ben muaf derslerin dönem uzattığını düşünüyorum. :)
TEŞEKKÜR EDERİM :D :D

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön