HASTALIK HASTASIYIM

Dök içini. Rahatla...
Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent
Mesajlar: 1281
Kayıt: 26 Eki 2013, 22:20
Konum: 8.dönem 193 kredi ile mezun sanırım :D

Re: HASTALIK HASTASIYIM

Mesaj gönderen rüfeyde » 28 Kas 2013, 20:03

Seni o kadar iyi anlıyorum ki hastalık çok ama çok zor rabbim her hastasına şafi ismi şerifinle şifa versin Anne ve baban aklıma geldi çünkü ben anneyım ve oğlumu kucagıma aldıgım andan itibaren 4 yıldır hastanelerdeyim gitmedigim yer, doktor kalmadı ve herkes en çok 3 yaşına kadar yaşar dedi ama oğlum şuan 4 yaşınla gidiyor ve kullandıgı makinaları bırakmaya dogru ilerliyor dua inanç bilinmez bir tedavi sanki cünkü doktorlarda şaşırıyor gorunce kardesim sen inan duzelebileccegine rabbine sıgın umudunu kaybetme birilerine kin duymakla gecmiyor yazıyı okuyunca hastanede yogun bakım odasının onundeki gunlerim aklıma geldi inan çok üzüldüm ama sakın canına kast etme imtahan dunyasındayız ve dermansız dert yok tevekkül et rabbim karşılıgını vericektir.
Eyyüb a.s hikayesini bilirsin illaki onun duası ile dua et inşallah onun ifa buldugu gibi sende bulursun :wink:
Hz.Eyüp Aleyhisselâm'ın duâsı : ﺭَﺏِّ ﺍَِﻧّﻰِ ﻣَﺴَّﻨِﻰَ ﺍﻟﻀُّﺮُّ ﻭَﺍَﻧْﺖَ ﺍَﺭْﺣَﺎﻟﺮَّﺍﺣِﻢ َﻦﻳِ "Rabbi inni messeniye'ddurru ve ente erhamürrahimin" Bu dua bize şunu diyor : “Ya Rabbi zarar bana dokundu. Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin. Bana da merhamet eyle Yarabbi.” -Enbiya sûresi-83...


Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!

KGamze
Doçent
Mesajlar: 1278
Kayıt: 25 Ara 2011, 21:09

Re: HASTALIK HASTASIYIM

Mesaj gönderen KGamze » 16 Eki 2014, 12:10

Nerelerdesin arkadaşım? Foruma giriyorsun da karşılaşmıyor muyuz nedir?

fener
Mesajlar: 1
Kayıt: 17 Ara 2014, 03:34

Re: HASTALIK HASTASIYIM

Mesaj gönderen fener » 17 Ara 2014, 03:51

2012 yılından beri konuşuyosun kimse anlamıyor seni.çünkü çeken bilir onlar anlamaz ki?tutturmuşlar bağımlı olmuşsun yok olursun yok doktora git gibi saçma sapan kelimeleri.senin hayatın bitmiş git gide ölüyosun bunlarda bu şekilde konuşuyor.söylediklerinin hepsinde haklısın.benim sana diyeceğim cehennemde yaşamaktansa git rivotrille yaşa tabiki.başka çarende yok.ama galiba çözümü buldun ki bayağıdır burada yoksun.söyleyeceğim sana maalesef ki ALLAH belalarını versin ki doktorlar kendi vereceklerini vermiyip ya insanları cehennemde yaşatıyorlar yada torbacıların ellerine bırakıyorlar.gitmişsin 100 kere görmüşsün anlatmışsın anlayan yok.bence hala sana yazıcak iyi bir doktor bulamadıysan torbacılara gitmen.beklemek intihara hergün ölümden beter olmaya gerisinide biliyosun zaten başka yol yok yani.acil şifalar.

KGamze
Doçent
Mesajlar: 1278
Kayıt: 25 Ara 2011, 21:09

Re: HASTALIK HASTASIYIM

Mesaj gönderen KGamze » 17 Ara 2014, 16:10

Nerelerdesin arkadaşım her foruma girdiğimde aklımdasın ama hiç yazmıyorsun artık, umarım iyisindir ve çok iyi olduğun için foruma girmek bile aklına gelmiyordur. Lise bitmişti ve üniversiteye başlayacaktın en son, umarım kazanmıştırsın ve okuyorsundur. Deli gibi kendi kendime konuşuyormuş gibi oldu ama konuna en azından bir yorum bırakmak istedim.

abigibi
Mesajlar: 3
Kayıt: 28 Ara 2015, 19:34

Re: HASTALIK HASTASIYIM

Mesaj gönderen abigibi » 28 Ara 2015, 19:37

hocam benim bildiğim en iyi psikiyatrist ankara da, bursa da işine hakim var mı bilmiyorum ama http://www.fvcpsikiyatri.com gibi
firmaları bir araştırın derim yani imkan varsa oraya gidip gelebilirsiniz de sizin için zor olmayacaksa çünkü işin pirleri Ankara'dadır başka yerde aramayın. :34:

Cevapla

“İtiraf Et” sayfasına dön