1) sınav sonuçları ne zaman açıklanacak
2) sınav sorularını internetten bulamıyor muyuz bi gözden geçireyim
3) 2. döneme kayıtlar ne zaman açılacak ne zaman 2. döneme kayıt olmak için halkm eğitime gidecem
bir kaç soru birden
Re: bir kaç soru birden
1)25 aralıkta
2)facebookta aöl sayfaları az sonra yayınlayacak soruları yayınlarlarmı bilmiyorum
2)facebookta aöl sayfaları az sonra yayınlayacak soruları yayınlarlarmı bilmiyorum
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
Dönem:8
<3mezun<3

tebessümm yazdı:1)25 aralıkta
25 aralık derken
Bir kaç gün içinde sorular ve cevap anahtarı yayınlanacaktır ama geçip geçmediğimiz hakkında aol ne zaman açıklar pek bilgim yok.
Kayıt yenileme tarihimiz 25 Ocak-05şubat arası sınav da 19-20 Mart da. Cevpa anahtarları açıklanınca kendi cevaplarınızı gözden geçiril elinizde olan kitaplara ya da sözel derslerin forumdaki notlarına çalışmaya başlamanızı tavsiye ederim baya yakın bu sene 2. Dönem sınavı.
Kayıt yenileme tarihimiz 25 Ocak-05şubat arası sınav da 19-20 Mart da. Cevpa anahtarları açıklanınca kendi cevaplarınızı gözden geçiril elinizde olan kitaplara ya da sözel derslerin forumdaki notlarına çalışmaya başlamanızı tavsiye ederim baya yakın bu sene 2. Dönem sınavı.