ÖĞRENCİ DURUMU DONUK

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Ayberk25

ÖĞRENCİ DURUMU DONUK

Mesaj gönderen Ayberk25 » 16 Oca 2016, 08:07

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben 11/02/2015 tarihin de Anadolu Lisesinden 10. sınıfta iken ayrıldım ve AÖL'e geçtim. II. döneme kayıt oldum. Sonrasın da 30-31 Mayıs tarihlerin de sınavlara girdim. Ardından III. dönem kayıt işlemlerin de bankamatikten kaydımı yenilemek için belkide on defa T.C Kimlik Numaramı girmeme rağmen ATM hata veriyordu. Ben de yatıramamıştım. Belki de 20 kez denedim. O sırada Arkam da ki insanlar "hadi-çabuk" demeye başlamıştı. Ben de eve gittim ve AÖL'ü aradım durumu izah ettim. Öğrenci numara mı ve TC kimlik nomu istediler. Ben de hepsini verdim. Hesabımı kontrol ettim. Kadın bana aynen şöyle dedi : "Bu kayıt işlemi 18 yaş ve üzeri olanlar için, sizin için değil" dedi. Tamam dedim. Sonra kayıt yenileme tarihi bittikten sonra yani 09 Temmuz 2015'de hesabıma girdiğim de öğrenci durumum da "Donuk" ibaresini gördüm ve şok geçirdim.

Eğer bu yılın kayıt tarihlerin de 3. dönem de kayıt yaptırırsam kaydım kabul olur mu ?

İlginiz için çok teşekkür ediyorum... Esenlik dilerim...

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Re: ÖĞRENCİ DURUMU DONUK

Mesaj gönderen Dersatatürk » 16 Oca 2016, 14:01

Doğru söylemişler 3 . dönem sınavlarına 18 yaş ve üstü kişiler girebiliyor 18 yaşının altıda isen 3 . dönem sınavına giremezsin . BU yıl 18 ini dolduruyorsan kabul olur elbette donuk kısmının ne olduğunu bilmiyorum ne yazık ki .
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön