LÜTFEN YARDIM EDİN

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Ayberk25

LÜTFEN YARDIM EDİN

Mesaj gönderen Ayberk25 » 16 Oca 2016, 08:21

Arkadaşlar ben AÖL'ü çok yanlış anlamışım. Sadece senede bir kez sınava giriliyor zannediyordum. O yüzden fazla ilgilenmiyordum. Ama gerçeği öğrendim. 2014/2015 yılı 3. dönem kaydını yaptırmadım sınavınada girmedim. Şimdi ise 2015/2016 yılı 1. dönem kaydını yaptırmadım ve sınavına girmedim. Allah Rızası için yardım edin. Tamamen AÖL hakkın da bilgisizliğim sonucu bunlar oldu. Ne olur yardım edin. Bu durum nasıl telafi edilir arkadaşlar ? :oops: :oops: :oops:

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Re: LÜTFEN YARDIM EDİN

Mesaj gönderen Dersatatürk » 16 Oca 2016, 14:10

18 yaşının üstünde iseniz yılda 3 dönem sınava girebilirsin + sene sonunda ek sınav yapıyorlar ona'da girebilme olanağın var . Sınavları ve kayıt tarihlerini AÖL ün resmi sitesinden takip edebilirsin .
AÖL'den mezun olman için toplam döneminin en az 8 ve üzeri ayrıca 192 krediye ihtiyacın var tabi ki zorunlu derslerinide vermen gerekmekte .
Genel bilgiler bunlar ekstra bir şeye ihtiyacın varsa sorularını sor cevaplarız ben ve forumdaki arkadaşlar .
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön