Pmyo - Yazılı sınav kalktı

Yükseköğretim / YKS (TYT, AYT, YDT) Hakkında Herşey
Cevapla
Kullanıcı avatarı
brutus1337
Yardımcı Uzman
Mesajlar: 149
Kayıt: 18 Şub 2015, 17:30

Pmyo - Yazılı sınav kalktı

Mesaj gönderen brutus1337 » 21 Oca 2016, 01:30

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Polis Meslek yüksek okullarında ygs puanı ardından mülakatlar ve hepsini geçtikten sonra yazılı sınavı sonucunda atanma gerçekleşiyordu okullara ama 2016 da yeni gelen sisteme göre YGS puanı , Parkur Fiziki yeterliliğiniz , sözlü mülakat bu üçünün dahilinde okullara yerleşilecek.. Yani ordaki gözetmenlerin elinde olacak elemeler... Polislik düşünen arkadaşlarıma başarılar.


ResimResim
Mezun

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor
Mesajlar: 606
Kayıt: 07 Oca 2014, 23:42
Konum: Mezun

Re: Pmyo - Yazılı sınav kalktı

Mesaj gönderen Dersatatürk » 21 Oca 2016, 21:26

brutus1337 yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz üzere Polis Meslek yüksek okullarında ygs puanı ardından mülakatlar ve hepsini geçtikten sonra yazılı sınavı sonucunda atanma gerçekleşiyordu okullara ama 2016 da yeni gelen sisteme göre YGS puanı , Parkur Fiziki yeterliliğiniz , sözlü mülakat bu üçünün dahilinde okullara yerleşilecek.. Yani ordaki gözetmenlerin elinde olacak elemeler... Polislik düşünen arkadaşlarıma başarılar.
Ülkede yaşanan üzücü terör olayları sağ olsun daha çok polise ihtiyaç duyuyor devlet , tabi ayrıca hükumetin izlediği politika'da var ... Neyse bunlar derin konular polislik okumak isteyen arkadaşlara güzel bir haber olmuş ... :) Daha çok şehit haberi gelmesin başka bir şey istemeyiz . Vatan sağ olsun ama vatan evlatları ile sağ olsun . :)
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Cevapla

“Yükseköğretim / YKS (TYT, AYT, YDT)” sayfasına dön