muaf oldğmz derslerin kredisi gelmiyormu
- engintraceur
- Asistan
- İletişim:
muaf oldğmz derslerin kredisi gelmiyormu
ya diyelimqi ben dil ve anlatimi geçtim ve tüm diğer derslerden muaf oldm dil ve anlatimin kredilerigelse kaç ederqi12 fln en fazla ee nereden qelicek bu kredi kaynaği ? tümderslerden muaf olsam
- foundreform
- Doçent
Re: muaf oldğmz derslerin kredisi gelmiyormu
Muaf olduğun dersin kredisini alamazsın sadece geçmiş sayılırsın.Muaf olduğun dersi birdaha seçebilirsin,eğer ki geçersen kredisini alırsın.engintraceur yazdı:ya diyelimqi ben dil ve anlatimi geçtim ve tüm diğer derslerden muaf oldm dil ve anlatimin kredilerigelse kaç ederqi12 fln en fazla ee nereden qelicek bu kredi kaynaği ? tümderslerden muaf olsam
Seçmeli derslerden kredi ihtiyacını karşılayabilirsin.Sözel dersler kolaydır neden hepsinden muaf olmak istiyorsun ki?
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
- engintraceur
- Asistan
- İletişim:
foundreform yazdı:Muaf olduğun dersin kredisini alamazsın sadece geçmiş sayılırsın.Muaf olduğun dersi birdaha seçebilirsin,eğer ki geçersen kredisini alırsın.engintraceur yazdı:ya diyelimqi ben dil ve anlatimi geçtim ve tüm diğer derslerden muaf oldm dil ve anlatimin kredilerigelse kaç ederqi12 fln en fazla ee nereden qelicek bu kredi kaynaği ? tümderslerden muaf olsam
Seçmeli derslerden kredi ihtiyacını karşılayabilirsin.Sözel dersler kolaydır neden hepsinden muaf olmak istiyorsun ki?
Kim söylediki muaf olmak istediğimi elimde olsa

- foundreform
- Doçent
Önemli olan mezuniyettir,muaf olup olmamanız hiç farketmiyor...engintraceur yazdı:foundreform yazdı:Muaf olduğun dersin kredisini alamazsın sadece geçmiş sayılırsın.Muaf olduğun dersi birdaha seçebilirsin,eğer ki geçersen kredisini alırsın.engintraceur yazdı:ya diyelimqi ben dil ve anlatimi geçtim ve tüm diğer derslerden muaf oldm dil ve anlatimin kredilerigelse kaç ederqi12 fln en fazla ee nereden qelicek bu kredi kaynaği ? tümderslerden muaf olsam
Kim söylediki muaf olmak istediğimi elimde olsaMatematiktende geçiceğim muaf olmadan sadece hayal et dedim
gerçekleşmesin ama sakın sakın hepsinden muafsız geçmek istiyorum
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK