muaf oldğmz derslerin kredisi gelmiyormu

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
engintraceur
Asistan
İletişim:

muaf oldğmz derslerin kredisi gelmiyormu

Mesaj gönderen engintraceur » 14 Mar 2016, 17:13

ya diyelimqi ben dil ve anlatimi geçtim ve tüm diğer derslerden muaf oldm dil ve anlatimin kredilerigelse kaç ederqi12 fln en fazla ee nereden qelicek bu kredi kaynaği ? tümderslerden muaf olsam

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Re: muaf oldğmz derslerin kredisi gelmiyormu

Mesaj gönderen foundreform » 14 Mar 2016, 20:42

engintraceur yazdı:ya diyelimqi ben dil ve anlatimi geçtim ve tüm diğer derslerden muaf oldm dil ve anlatimin kredilerigelse kaç ederqi12 fln en fazla ee nereden qelicek bu kredi kaynaği ? tümderslerden muaf olsam
Muaf olduğun dersin kredisini alamazsın sadece geçmiş sayılırsın.Muaf olduğun dersi birdaha seçebilirsin,eğer ki geçersen kredisini alırsın.
Seçmeli derslerden kredi ihtiyacını karşılayabilirsin.Sözel dersler kolaydır neden hepsinden muaf olmak istiyorsun ki?
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

Kullanıcı avatarı
engintraceur
Asistan
İletişim:

Mesaj gönderen engintraceur » 14 Mar 2016, 21:06

foundreform yazdı:
engintraceur yazdı:ya diyelimqi ben dil ve anlatimi geçtim ve tüm diğer derslerden muaf oldm dil ve anlatimin kredilerigelse kaç ederqi12 fln en fazla ee nereden qelicek bu kredi kaynaği ? tümderslerden muaf olsam
Muaf olduğun dersin kredisini alamazsın sadece geçmiş sayılırsın.Muaf olduğun dersi birdaha seçebilirsin,eğer ki geçersen kredisini alırsın.
Seçmeli derslerden kredi ihtiyacını karşılayabilirsin.Sözel dersler kolaydır neden hepsinden muaf olmak istiyorsun ki?

Kim söylediki muaf olmak istediğimi elimde olsa :D Matematiktende geçiceğim muaf olmadan sadece hayal et dedim :D gerçekleşmesin ama sakın sakın hepsinden muafsız geçmek istiyorum

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 14 Mar 2016, 21:13

engintraceur yazdı:
foundreform yazdı:

Kim söylediki muaf olmak istediğimi elimde olsa :D Matematiktende geçiceğim muaf olmadan sadece hayal et dedim :D gerçekleşmesin ama sakın sakın hepsinden muafsız geçmek istiyorum
Önemli olan mezuniyettir,muaf olup olmamanız hiç farketmiyor...
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön