Çok ders çalışıyorum sizce zararlımıdır ?
- engintraceur
- Asistan
- İletişim:
Çok ders çalışıyorum sizce zararlımıdır ?
sınavlara zaten az kaldı Derslere çok yöneliyorum dışarı çıkmam bugün mesalla 09:00'dan 12:00'a kadar ders çalıştım bir iki saat aradan sonra tekrar çalışmalara devam ediceğim ve akşam saat 19:00 20:00 Civarlarına kadar çalışmayı planlıyorum ?.
Re: Çok ders çalışıyorum sizce zararlımıdır ?
bence değil ben hep çalışıyorum bir şey olmuyor çalışmak iyidir
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
Dönem:8
<3mezun<3
-
- Çırak
senin gne iyimiş ben saat 11.00 da başlıyorum en fazla 1buçuk 2 saaat ara veriyorum onlarıda 15 dakikalık yada yarım saatlik parçalara bölüyorum 22.00a kadarengintraceur yazdı:sınavlara zaten az kaldı Derslere çok yöneliyorum dışarı çıkmam bugün mesalla 09:00'dan 12:00'a kadar ders çalıştım bir iki saat aradan sonra tekrar çalışmalara devam ediceğim ve akşam saat 19:00 20:00 Civarlarına kadar çalışmayı planlıyorum ?.
- engintraceur
- Asistan
- İletişim:
bazen bilgileri beyine kayıt etmek zor oluyor çok yüklenmek ? sendede oluyormu bu
-
- Çırak
evet gayet yorucu ama erkenden bitirmek istiyorumengintraceur yazdı: bazen bilgileri beyine kayıt etmek zor oluyor çok yüklenmek ? sendede oluyormu bu
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Fazla bilgiden zarar çıkmaz, çalış kardeşim çalış...
Ne güzel çalışma ortamın var, bende de olsa o ortam...
-
- Çırak
çalışma ortamım yok aslında sanırım ben imkanları ve kendimi zorluyorum sınavlardan sonra kendime 3 haftalık bi tatil vericem şehir dışında hepsi bunun içinKöylü Kızı yazdı:Fazla bilgiden zarar çıkmaz, çalış kardeşim çalış...