Arkadaşlar zorunlu dersten kalırsam üniversite ne olucak?
-
Arkadaşlar zorunlu dersten kalırsam üniversite ne olucak?
Arkadaşlar 12. sınıfım 2. dönem açığa geçtim kredim 248 5 zorunlu dersim var 2. dönem sınavlarında vereceğim ingilizce sıkıntılı biraz gerisi sorun değil ama ingilizceden kalırsam ne olacak ygs ye girdim üniversiteye gidemez miyim?
Re: Arkadaşlar zorunlu dersten kalırsam üniversite ne olucak?
merhaba, zorunlu derslerini vermeden mezun olma şartlarını tamamlamış sayılamazsın. Zorunlu derslerini verip mezun olman gerek üniversite kaydı için.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Kredi : 115
-
- Çırak
muaf olsak olmuyo mu pekimhmtplc yazdı:merhaba, zorunlu derslerini vermeden mezun olma şartlarını tamamlamış sayılamazsın. Zorunlu derslerini verip mezun olman gerek üniversite kaydı için.
Eklemeyi unutmuşum. Tabikide zorunlu derslerden muaf olarakta mezun olabilirsin
-
peki ben ingilizceden kalırsam 3. dönem sınavında ingilizceyi verip bu sene üniversiteye kayıt olabilir miyim 3. dönem sınavının temmuzda olması kafamı karıştırıyormhmtplc yazdı:merhaba, zorunlu derslerini vermeden mezun olma şartlarını tamamlamış sayılamazsın. Zorunlu derslerini verip mezun olman gerek üniversite kaydı için.
3. dönem sınavında İngilizceyi verip ya da muaf olarak mezun olup üniversite kaydı yapabilirsinakadirsahin yazdı:peki ben ingilizceden kalırsam 3. dönem sınavında ingilizceyi verip bu sene üniversiteye kayıt olabilir miyim 3. dönem sınavının temmuzda olması kafamı karıştırıyormhmtplc yazdı:merhaba, zorunlu derslerini vermeden mezun olma şartlarını tamamlamış sayılamazsın. Zorunlu derslerini verip mezun olman gerek üniversite kaydı için.
-
- Çırak
peki üniversite sınavına girebiliyo muyuz muafkenmhmtplc yazdı: Eklemeyi unutmuşum. Tabikide zorunlu derslerden muaf olarakta mezun olabilirsin
antipatik^^ yazdı:peki üniversite sınavına girebiliyo muyuz muafkenmhmtplc yazdı: Eklemeyi unutmuşum. Tabikide zorunlu derslerden muaf olarakta mezun olabilirsin
kardeş muaf olcaksan girersin üniversite sınavına olmıycaksanda girersin ama kazanırsan gidemezsin
-
- Çırak
neden peki ya bu çok saçma bence iyi bi araştırın sanmıyorum böyle bişe olduğunuSercinyo yazdı:antipatik^^ yazdı:peki üniversite sınavına girebiliyo muyuz muafkenmhmtplc yazdı: Eklemeyi unutmuşum. Tabikide zorunlu derslerden muaf olarakta mezun olabilirsin
kardeş muaf olcaksan girersin üniversite sınavına olmıycaksanda girersin ama kazanırsan gidemezsin