Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var :)

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
brutus1337
Yardımcı Uzman

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var :)

Mesaj gönderen brutus1337 » 28 Nis 2016, 15:35

Arkadaşlar merhabalar benim zorunlu dersim yok hiçbirşeyim kalmadı artık 31 kredi alırsam okulum bitiyor ygs yi atlattım 326 puan ygs 1 ama şuan çok zor bi yerde kaldım :D 31 krediyi nasıl çıkarıcam

Resim

ARKADAŞLAR HER ÖNERİNİZE AÇIĞIM 1 KERE KASICAM DAHA KASMICAM DERSLER NASILDIR KOLAYMIDIR ZORMUDUR 31 KREDİ ÇIKARTABİLECEKMİYİM

ResimResim
Mezun

Kullanıcı avatarı
azimsart.
Asistan

Re: Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var :)

Mesaj gönderen azimsart. » 28 Nis 2016, 21:19

ya var yaa cok sanslısın :D sayısal ders yok hepsi sözel :D aölden aldıgın kitaplarla aölnin sitesinde ki pdf kitapları karsılastır. pdfler güncel :D aöl eski kitapları verebiliyor .. relax olman cok onemli .. yani kasma kendini sıkıntıya sokma.. insanlar bilim adamı oluyor sen 31 krediyi tabiki alabilirsin :D özet cıkar.. önceden cıkmıs soruları yaz kagıda calıs :D benm 65 kredim kaldı benm ıcın dua et :D
"İnsan sahip olduklarının toplamı değil, fakat henüz gerçekleştiremediklerinin toplamıdır." - Jean Paul Sartre

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var :)

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 03 May 2016, 11:22

3. döenm sınavında soruları kolay soruyorlar, çıkmış sorulardan yaparsın, zor değil, bu arada tebrik ederim iyi puan almışsın YGSden... :11:

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön