lys sonuçları açıklandı
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: lys sonuçları açıklandı
Seneye tekrar hazırlan...Sercinyo yazdı:ts1 271
ts2 276
sizce hangi bölüm okumalıyım ?
- Tugcanucar
- Çırak
Malesef kardeşim sözelden hiç bir yere bu puan ile yerleşmezsin. Muhtemelen 300-350 bin sıralamanın vardır. Sözelde kontenjan 56.000 ve en kötü sözel bölümü 260.000 de kapatmış geçen sene. Bencede seneye tekrar hazırlanman en iyisi olacaktır. Sıkı bir çalışma ile başarabilirsin...
tüh yaww
tm denedim oda kötü
tm3 238
tm2 233
tm denedim oda kötü
tm3 238
tm2 233
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Sercinyom benim, sen seneye tekrar hazırlan ama sadece TM için, TSye hiç çalışma, boşuna zamanın gider, hiç değmez, yazık yani, o yüzden sadece TM senin için daha iyi olur. Hatta ben sana matematik konusunda yardım ederim söz, internetten matematik sorularını bana atarsın, ben yardım ederim, sürekli iletişimde oluruz, tamam mı sercinyom...Sercinyo yazdı:tüh yaww
tm denedim oda kötü
tm3 238
tm2 233
abla o zaman sen bana iletişim adreslerini verde senden ben destek alayım bak sen söylüyon diye seneye bırakıyorum inş daha güzel bir yer kazanırım sayende çok büyük sevab kazanırsınKöylü Kızı yazdı:Sercinyom benim, sen seneye tekrar hazırlan ama sadece TM için, TSye hiç çalışma, boşuna zamanın gider, hiç değmez, yazık yani, o yüzden sadece TM senin için daha iyi olur. Hatta ben sana matematik konusunda yardım ederim söz, internetten matematik sorularını bana atarsın, ben yardım ederim, sürekli iletişimde oluruz, tamam mı sercinyom...Sercinyo yazdı:tüh yaww
tm denedim oda kötü
tm3 238
tm2 233
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Estağfırullah ya ne demek.Sercinyo yazdı:abla o zaman sen bana iletişim adreslerini verde senden ben destek alayım bak sen söylüyon diye seneye bırakıyorum inş daha güzel bir yer kazanırım sayende çok büyük sevab kazanırsınKöylü Kızı yazdı:Sercinyom benim, sen seneye tekrar hazırlan ama sadece TM için, TSye hiç çalışma, boşuna zamanın gider, hiç değmez, yazık yani, o yüzden sadece TM senin için daha iyi olur. Hatta ben sana matematik konusunda yardım ederim söz, internetten matematik sorularını bana atarsın, ben yardım ederim, sürekli iletişimde oluruz, tamam mı sercinyom...Sercinyo yazdı:tüh yaww
tm denedim oda kötü
tm3 238
tm2 233
Tamam face hesabı açıyom ben sonra linki sana özelden atarım beni arkadaş ekle, ordan YGS-LYS zamanlarında her zmana yardımcı olurum.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Bu arada arkadaşlar söylemeyi unuttum, puan önemli değil, önemli olan başarı sıralamasıdır, siz başarı sıralamasına bakın, puana bakmayın, tercihlerde etkili olan başarı sıralamasıdır.
Köylü Kızı yazdı: Bu arada arkadaşlar söylemeyi unuttum, puan önemli değil, önemli olan başarı sıralamasıdır, siz başarı sıralamasına bakın, puana bakmayın, tercihlerde etkili olan başarı sıralamasıdır.
Profesör HATÇE konuştu.
Sonunda hepimiz ölürüz
sagol ablaa
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
H1N1 yazdı:Köylü Kızı yazdı: Bu arada arkadaşlar söylemeyi unuttum, puan önemli değil, önemli olan başarı sıralamasıdır, siz başarı sıralamasına bakın, puana bakmayın, tercihlerde etkili olan başarı sıralamasıdır.
Profesör HATÇE konuştu.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Rica ederim canımSercinyo yazdı:sagol ablaa
ÖM'den face hesabımın linkini sana atacam sonra.
TM1-280
TM2-299
TM3-326
TS1-350
TS2-375
TM2-299
TM3-326
TS1-350
TS2-375
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Sıralamalar önemli, çünkü tercihler sıralamalar ile yapılıyor. Yani puanın önemi yok. İnşallah sıralaman daha iyidir.la tahzen yazdı:TM1-280
TM2-299
TM3-326
TS1-350
TS2-375
Sıralamam puanlarımdan düşük ne yazıkkiKöylü Kızı yazdı:Sıralamalar önemli, çünkü tercihler sıralamalar ile yapılıyor. Yani puanın önemi yok. İnşallah sıralaman daha iyidir.la tahzen yazdı:TM1-280
TM2-299
TM3-326
TS1-350
TS2-375