2.Ek Sınav
- brutus1337
- Yardımcı Uzman
2.Ek Sınav
Merhabalar acaba bu ek sınavdan sonra bir kez daha yapılırmı geçen yıl olmuştu ankarada ?

Mezun
Re: 2.Ek Sınav
Uzun zamandır yapıyorlar büüyk ihtimalle bu sene de olur. 

- brutus1337
- Yardımcı Uzman
missguard yazdı:Uzun zamandır yapıyorlar büüyk ihtimalle bu sene de olur.
21 kredi kaldı ama 21 kredi alabileceğimi sanmıyorum

Mezun
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Ek sınavlar genellikle hep çıkmış sorulardan oluşuyor, o yüzden çıkmış sorulara çalışırsan çok kolay bir şekilde tüm dersleri verebilirsin.brutus1337 yazdı:missguard yazdı:Uzun zamandır yapıyorlar büüyk ihtimalle bu sene de olur.
21 kredi kaldı ama 21 kredi alabileceğimi sanmıyorum:S:D çalışıcam ama 10-15 alırım diye düşünüyorum çünkü tarih - bilmemne gibi dersler var hiç sevmem
Birinci ek sınavda eminim çok iyi sonuçlar çıkaracaksın, ikinci ek sınava İnşallah kalmazsın, çünkü Ankarada yapılıyor ve oralara kadar gitmen biraz sıkıntı olur, tabi sen gitmek istiyorsan bilemem, umarım istediğin gibi olur...

Ben her dönemin başında çıkmış soruları alıyorum. (Fotokopici derse özel tüm yılların çıkmış sorularını veriyor)brutus1337 yazdı:21 kredi kaldı ama 21 kredi alabileceğimi sanmıyorummissguard yazdı:Uzun zamandır yapıyorlar büüyk ihtimalle bu sene de olur.:S:D çalışıcam ama 10-15 alırım diye düşünüyorum çünkü tarih - bilmemne gibi dersler var hiç sevmem
İçinde Ek sınavlarda var. Köylü Kızının dediği gibi hep önceki yıllarda sorduklarını sormuşlar. Çok kolay oluyor o yüzden.
Hatta çoğunluk mat gibi sayısalları geçmek için ek sınava bırakıyor