Ücretsiz kursda verim alabilirmiyim ?
Ücretsiz kursda verim alabilirmiyim ?
Ben bu sene ygs lys kursuna yazilmayi düşünüyorum ücretsiz kurs da sizce verim alabilirmiyim alamazmiyim
Asrın tarzına değil ,Allah'ın farzına uyan kazanır.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Yardım
Alırsın tabikivk4242 yazdı:Ben bu sene ygs lys kursuna yazilmayi düşünüyorum ücretsiz kurs da sizce verim alabilirmiyim alamazmiyim
Düzenli calisirsan çok iyi sonuçta alırsın.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Sende babam gibisin ha. Babamda hikaye diyor, boş diyor, gereksiz diyor... Ya kurs hikaye falan değil, çok faydalı yaa....H1N1 yazdı:Kendin ÇAlış daha iyi.
Kurs hikaye..
Gittinmi hatice abla ?Köylü Kızı yazdı:Sende babam gibisin ha. Babamda hikaye diyor, boş diyor, gereksiz diyor... Ya kurs hikaye falan değil, çok faydalı yaa....H1N1 yazdı:Kendin ÇAlış daha iyi.
Kurs hikaye..
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Hayır canım malesef, babam göndermedi...la tahzen yazdı:Gittinmi hatice abla ?Köylü Kızı yazdı:Sende babam gibisin ha. Babamda hikaye diyor, boş diyor, gereksiz diyor... Ya kurs hikaye falan değil, çok faydalı yaa....H1N1 yazdı:Kendin ÇAlış daha iyi.
Kurs hikaye..
Ben gittim ama bırakmıştım pek önemsemiyolardıKöylü Kızı yazdı:Hayır canım malesef, babam göndermedi...la tahzen yazdı:Gittinmi hatice abla ?Köylü Kızı yazdı: Sende babam gibisin ha. Babamda hikaye diyor, boş diyor, gereksiz diyor... Ya kurs hikaye falan değil, çok faydalı yaa....
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Sana bişey demiştim, ondan alıntı yaptım seni...H1N1 yazdı:Beni niye alıntı olarak şey yapıyorsunuz :/
La tahzen, bu yıl tekrar git ama bırakma, ben de gitmeyi düşünüyorum, olmadı Özel kurs bulacam...
- intrepid25
- Doçent
Re: Ücretsiz kursda verim alabilirmiyim ?
Bende istanbul'da ücretsiz olan ismek kursuna gittim, kurs tek başına yetersiz. İnternette bazı hocaların dersleri var bunlarla birlikte pekiştirme olursa faydası var.Ben hem açık liseyi hemde açıköğretim fakültesini bu sayede geçtim
Abla ben bu yıl üniversiteye gidiyorum...Köylü Kızı yazdı:Sana bişey demiştim, ondan alıntı yaptım seni...H1N1 yazdı:Beni niye alıntı olarak şey yapıyorsunuz :/
La tahzen, bu yıl tekrar git ama bırakma, ben de gitmeyi düşünüyorum, olmadı Özel kurs bulacam...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Hangi üniversiteye?la tahzen yazdı:Abla ben bu yıl üniversiteye gidiyorum...Köylü Kızı yazdı:Sana bişey demiştim, ondan alıntı yaptım seni...H1N1 yazdı:Beni niye alıntı olarak şey yapıyorsunuz :/
Belli değil yeni yaptık tercihleri açıklanınca söylerim inşallah.Köylü Kızı yazdı:Hangi üniversiteye?la tahzen yazdı:Abla ben bu yıl üniversiteye gidiyorum...Köylü Kızı yazdı: Sana bişey demiştim, ondan alıntı yaptım seni...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
İnşallah hayırlısı olsun, benimde babam Sivastan başka yeri tercih etmeme izin vermedi yaa...la tahzen yazdı:
Belli değil yeni yaptık tercihleri açıklanınca söylerim inşallah.
Bide ben Karabükü inadına yazdım çıkar İnşallah, Konyada yazdım... Ama büyük ihtimal Sivas çıkar
Gİdiyomusun Çok sevindim benim tercihlerimde de karabük var hangi bölüm ablacımKöylü Kızı yazdı:İnşallah hayırlısı olsun, benimde babam Sivastan başka yeri tercih etmeme izin vermedi yaa...la tahzen yazdı:
Belli değil yeni yaptık tercihleri açıklanınca söylerim inşallah.
Bide ben Karabükü inadına yazdım çıkar İnşallah, Konyada yazdım... Ama büyük ihtimal Sivas çıkar