Mezun olmak için hangi dersleri seçmem lazim

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Ysmn.1258
Çırak

Mezun olmak için hangi dersleri seçmem lazim

Mesaj gönderen Ysmn.1258 » 21 Eyl 2016, 14:18

Ilk üç senemi örgün sekilde bitirdim son sinifi açiktan okumak üzere kayit yaptirdim hiç bisey bilmiyorum ders seçimi için sayfaya girdigim de bi süru ders var hangilerini mezun olmak için seçmem lazim lutfen yardimci olur musunz tesekkur ederim

Kullanıcı avatarı
missguard
Doktor

Re: Mezun olmak için hangi dersleri seçmem lazim

Mesaj gönderen missguard » 21 Eyl 2016, 23:03

Zorunlu dersleri seç öncelikle zaten büyük ihtimalle kredin yüksektir.
Zorunlu derslerle birlkte eğer vaktin varsa bür kaç seçmeli de seç.

Ben 7. Dönemdeyim.. Dönemimiz aynı olmalı. 192 krediyi bir topladığım için şimdi sadece sorunlu derslerimi seçtim. Ygs de var tabii aol e çok vakit harcamak istemiyorum. :)
Sadece seçmeli olarak edebiyat ve dil anlatımın seçmelilerini de seçtim. Aynı kitap aynı konular oluyor sadece seçmelide bir tık daha zor soruluyor. Geçeceğimi düşündüğüm için seçtim. ^^

Ysmn.1258
Çırak

Re: Mezun olmak için hangi dersleri seçmem lazim

Mesaj gönderen Ysmn.1258 » 22 Eyl 2016, 11:57

öncelikle teşekkür ederim. din kultur 7 dilanlatım 5 6 7 yi edebyt 7 trafik 1 y.dil 7 i zorunlu olrak seçtim sanırım 35 krediye tamamlamam gerekiyormuş matematik geometri yi falan seçmesem kafama göre kolay derslerden alabilrm değil mi........ bunları seçtiğim de 15 kredi oluyo bn bunu 35 e tamamlarsam bir suru ders oluyo tamamlamasam da mezun olur muyum

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön