YGS Kayıt

YKS ( TYT, AYT, YDT ) Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Cevapla
Lyons.
Mesajlar: 1
Kayıt: 22 Eyl 2016, 12:04

YGS Kayıt

Mesaj gönderen Lyons. » 22 Eyl 2016, 12:09

Herkese merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ve bir sorum var. Şu an 176 kredim var ve Ocaktaki sınavda mezun oluyorum büyük bir ihtimalle ve ygs, lys sınavlarına girmeyi düşünüyorum fakat kayıt olayı nasıl işliyor? ÖSYM kayıt açtırmak falan gerekiyormuş şifre falan oluşturulacakmış fakat bunu nasıl ve nereden yaptırabilirim gerekli bilgileri bulamadım. Şifre olayı kafamı baya kurcalıyor. Ocaktaki YGS kaydı ile birlikte mi şifre oluşturulacak yoksa daha erken mi çevremde bununla ilgili bilgili kimse yok maalesef. Yardımınıza ihtiyacım var.



maviyiseviyorum
Acemi
Mesajlar: 46
Kayıt: 08 Ara 2015, 20:29

Re: YGS Kayıt

Mesaj gönderen maviyiseviyorum » 22 Eyl 2016, 13:28

Lyons. yazdı:Herkese merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ve bir sorum var. Şu an 176 kredim var ve Ocaktaki sınavda mezun oluyorum büyük bir ihtimalle ve ygs, lys sınavlarına girmeyi düşünüyorum fakat kayıt olayı nasıl işliyor? ÖSYM kayıt açtırmak falan gerekiyormuş şifre falan oluşturulacakmış fakat bunu nasıl ve nereden yaptırabilirim gerekli bilgileri bulamadım. Şifre olayı kafamı baya kurcalıyor. Ocaktaki YGS kaydı ile birlikte mi şifre oluşturulacak yoksa daha erken mi çevremde bununla ilgili bilgili kimse yok maalesef. Yardımınıza ihtiyacım var.
1999-ÖSS'ye katılmak isteyen adaylardan diplomalarını 1998-1999 öğretim yılında alacak olanlar, kayıtlı bulundukları okul müdürlüklerinden, daha önceki yıllarda mezun olanlar ise herhangi bir lise veya dengi okul müdürlüğünden ya da ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliklerinden 1999-ÖSS Kılavuzu ve Başvurma Belgesini alacaklardır.(Alıntıdır)

Cevapla

“YKS ( TYT, AYT, YDT )” sayfasına dön