Ders seçme nasıl yapılır?

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
qwerty123

Ders seçme nasıl yapılır?

Mesaj gönderen qwerty123 » 12 Ara 2016, 13:06

wasalamu aleykum 16 yaşındayım geçen sene açık lise'ye kayıt oldum kuran kursuna yazdırdığım için, yani nasıl oldu bilmiyorum hocalar seçti dersimizi ama bu yıl ayrıldım yani nasıl ders seçeceğimi bilmiyorum 2 3 aydır araştırdım ama eski siteler ile anlatıyor nasıl olacağını ama bu yıl değil, sınavlar da ocak 7 da başlıyacak her halde diye duydum derslerimi bilmiyorum çalışmak için nasıl seçeceğim ?

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: Ders seçme nasıl yapılır?

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 15 Ara 2016, 00:29

qwerty123 yazdı:wasalamu aleykum 16 yaşındayım geçen sene açık lise'ye kayıt oldum kuran kursuna yazdırdığım için, yani nasıl oldu bilmiyorum hocalar seçti dersimizi ama bu yıl ayrıldım yani nasıl ders seçeceğimi bilmiyorum 2 3 aydır araştırdım ama eski siteler ile anlatıyor nasıl olacağını ama bu yıl değil, sınavlar da ocak 7 da başlıyacak her halde diye duydum derslerimi bilmiyorum çalışmak için nasıl seçeceğim ?
Aleykum selam kardeşim, bak canım öğrenci sistemine giriş yap, Ordn Genel alınan gibi bi yazı var menüde tam hatırlayamadım da şimdi, ordan dönem derslerine tıkla, ordan 2016-1 e tıkla, o senin bu dönm 7 ocakta gireceğin sınavın dersleri, ders seçme işlemi sona erdi zaten seçim yapılmıştır hocaların seçmemişse, sistem otomatik seçim yapıyor. ordan seçilen derslere göde çalışmaya başla, ve çıkmış soruları muhakkak çöz, sınavda aynısını soruyorlar çünkü, başarılar...

qwerty123

Re: Ders seçme nasıl yapılır?

Mesaj gönderen qwerty123 » 16 Ara 2016, 18:48

Köylü Kızı yazdı:
qwerty123 yazdı:wasalamu aleykum 16 yaşındayım geçen sene açık lise'ye kayıt oldum kuran kursuna yazdırdığım için, yani nasıl oldu bilmiyorum hocalar seçti dersimizi ama bu yıl ayrıldım yani nasıl ders seçeceğimi bilmiyorum 2 3 aydır araştırdım ama eski siteler ile anlatıyor nasıl olacağını ama bu yıl değil, sınavlar da ocak 7 da başlıyacak her halde diye duydum derslerimi bilmiyorum çalışmak için nasıl seçeceğim ?
Aleykum selam kardeşim, bak canım öğrenci sistemine giriş yap, Ordn Genel alınan gibi bi yazı var menüde tam hatırlayamadım da şimdi, ordan dönem derslerine tıkla, ordan 2016-1 e tıkla, o senin bu dönm 7 ocakta gireceğin sınavın dersleri, ders seçme işlemi sona erdi zaten seçim yapılmıştır hocaların seçmemişse, sistem otomatik seçim yapıyor. ordan seçilen derslere göde çalışmaya başla, ve çıkmış soruları muhakkak çöz, sınavda aynısını soruyorlar çünkü, başarılar...
Çok sağolun allah razı olsun sizede kolaylık versin

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön