Meslekmi düz açık lisemi seçmeliyim?
-
Meslekmi düz açık lisemi seçmeliyim?
lisede 2 alttan dersimi veremediğimden diploma alamadım.bilişim teknolojileri okudum meslek lisesiydi yani.12. sınıf bitti stajımı v.s yaptım ama alttan dersim 9.sınıftandı.şimdi tasdikname aldım.halk eğitime gidip ne yapmam lazım.en kısa sürede nasıl alabilirim diploma.kaçıncı dönemden başlarım.gerekirse tasdiknamedeki notları çekip atayım buraya.ama ben derslere gidemem işimden dolayı.çünkü vardiyalı çalışıyorum.onun için devam zorunluluğu şartmı.yardım ederseniz çok mutlu olurum. 

-
- Doktor
- İletişim:
Re: Meslekmi düz açık lisemi seçmeliyim?
Eğerki derslere gidemem diyorsan düz açık lise seçmelisin okuldan da bi miktar kredi gelicektir en fazla 1 sene içersinde lise diplomasını alabilirsin diye düşünüyorum lakin meslek lisesi düşünüyorsan alan dersi diye bir şey var o derslerden staj almak gerekiyor + olarak yüzyüze eğitim derslerinde var yani okula gitmen gerekiyor senin şartlarına göre düz açık lise çok daha iyi bir seçenek olacaktır yani aölemrekrhsrr yazdı:lisede 2 alttan dersimi veremediğimden diploma alamadım.bilişim teknolojileri okudum meslek lisesiydi yani.12. sınıf bitti stajımı v.s yaptım ama alttan dersim 9.sınıftandı.şimdi tasdikname aldım.halk eğitime gidip ne yapmam lazım.en kısa sürede nasıl alabilirim diploma.kaçıncı dönemden başlarım.gerekirse tasdiknamedeki notları çekip atayım buraya.ama ben derslere gidemem işimden dolayı.çünkü vardiyalı çalışıyorum.onun için devam zorunluluğu şartmı.yardım ederseniz çok mutlu olurum.
Sonuç olarak benim düşüncem aöl'e kayıt olman nezlinde. "başarılar

-
çok teşekkürler ama lisede alan derslerim iyiydi yani bu denklik denen olay varya daha çok etkilemezmiydi açık lisede yani 1-2 dönemde bitiremezmiydim.şimdi o dersler çıkınca daha fazla puan gerekiyor
-
- Doktor
- İletişim:
Bak Hocam alan değiştirine değiştirdiğin alanda eski alanından dersler yoksa evet puanların silinir ama 192 kredi çok fazla bi kredi değil çalışırsan 2 bucuk senede bitirirsin aöl ü veya bilemedin 3 sene ama biter zamanı çok dert etmeemrekrhsrr yazdı:çok teşekkürler ama lisede alan derslerim iyiydi yani bu denklik denen olay varya daha çok etkilemezmiydi açık lisede yani 1-2 dönemde bitiremezmiydim.şimdi o dersler çıkınca daha fazla puan gerekiyor
Not:" Ne İstersen Ne yaparsan yap her zaman pişman olacaksın, kimi zaman yaptıklarından kimi zaman yapamadıklarından.

-
haklısın hocamda o kadar zaman çok ya.meslek lisesinde bölümüm bilişim teknolojileriydi.muhtemelen o derslerde var halk eğitimde ama nasıl yapsam karar veremiyorum en iyisi bi gidip konuşmak halk eğitimle.
-
- Doktor
- İletişim:
belkide en mantıklısı dediğin gibidir.emrekrhsrr yazdı:haklısın hocamda o kadar zaman çok ya.meslek lisesinde bölümüm bilişim teknolojileriydi.muhtemelen o derslerde var halk eğitimde ama nasıl yapsam karar veremiyorum en iyisi bi gidip konuşmak halk eğitimle.
Selametle