KREDİ VE MEZUNİYET

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
batuhana06

KREDİ VE MEZUNİYET

Mesaj gönderen batuhana06 » 07 Oca 2017, 13:31

BEN 12.SINIFTA AÇIK LİSEYE GEÇTİM 118 KREDİM ÇIKTI 35+35=70 KREDİ YAPSAM BİLE 4 KREDİ EKSİĞİM KALIYOR MEZUN OLMAK İÇİN
DOĞUM TARİHİM 99 EKİM (SANIRIM YAŞ ŞARTI ARANIYORMUŞ EK SINAVLARDA VS ONDAN YAZDIM BELKİ DE ARANMIYORDUR BİLMİYORUM.)
NASIL BU SENE MEZUN OLABİLİRİM BU DÖNEM 12 DERS ALDIM BUNLARDAN BİR KAÇ TANESİNDEN KALIRSAM NE OLUR ? BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.

Ramazan07

Re: KREDİ VE MEZUNİYET

Mesaj gönderen Ramazan07 » 07 Oca 2017, 15:38

Arkdaşlar benim 201kredim okuduğum dönemim 12 ve tek zorunlu dersim türk edebiyatı 4 ve bundanda bugün ki sınavda 3cü kez giriyorum muaf olur mu yani geçemesem bile diplomayı alabilirmiyim

Kullanıcı avatarı
LarkAngela
Acemi

Mesaj gönderen LarkAngela » 07 Oca 2017, 18:57

batuhana06 yazdı:BEN 12.SINIFTA AÇIK LİSEYE GEÇTİM 118 KREDİM ÇIKTI 35+35=70 KREDİ YAPSAM BİLE 4 KREDİ EKSİĞİM KALIYOR MEZUN OLMAK İÇİN
DOĞUM TARİHİM 99 EKİM (SANIRIM YAŞ ŞARTI ARANIYORMUŞ EK SINAVLARDA VS ONDAN YAZDIM BELKİ DE ARANMIYORDUR BİLMİYORUM.)
NASIL BU SENE MEZUN OLABİLİRİM BU DÖNEM 12 DERS ALDIM BUNLARDAN BİR KAÇ TANESİNDEN KALIRSAM NE OLUR ? BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
Bir yılda 3 sınav oluyor. Ama onda da yaş ve dönem kısıtlaması varmı emin değilim. Ek sınavlarda yaş sıkıntısı yoksa dönemin yetebilir ve girebilirsin. Ve kardeşim tabi kendince sebeplerin vardır bilemiyorum ama 12. Sınıfta açık öğretime geçmek cidden büyük bir hata.
Ben kanımın vampiriyim,
Gülümsemeyi bilmeyen,
Sonsuz gülüşü bekleyen
Terkedilmişlerden biriyim!

(Kötülük Çiçekleri)
-Charles Baudelaire

Bursaspor.
Çırak

Mesaj gönderen Bursaspor. » 07 Oca 2017, 19:13

LarkAngela yazdı:
batuhana06 yazdı:BEN 12.SINIFTA AÇIK LİSEYE GEÇTİM 118 KREDİM ÇIKTI 35+35=70 KREDİ YAPSAM BİLE 4 KREDİ EKSİĞİM KALIYOR MEZUN OLMAK İÇİN
Bir yılda 3 sınav oluyor. Ama onda da yaş ve dönem kısıtlaması varmı emin değilim. Ek sınavlarda yaş sıkıntısı yoksa dönemin yetebilir ve girebilirsin. Ve kardeşim tabi kendince sebeplerin vardır bilemiyorum ama 12. Sınıfta açık öğretime geçmek cidden büyük bir hata.
Hocam ne gibi hata ben 12 de açıga geçtim ygs lys kasmak için zamandan kazanamak için ve çok ta güzel gidiyor ama siz niye böyle bişey yazdınız anlamadım

Kullanıcı avatarı
LarkAngela
Acemi

Mesaj gönderen LarkAngela » 07 Oca 2017, 19:58

Bursaspor. yazdı:
LarkAngela yazdı:
Hocam ne gibi hata ben 12 de açıga geçtim ygs lys kasmak için zamandan kazanamak için ve çok ta güzel gidiyor ama siz niye böyle bişey yazdınız anlamadım
12. Sınıfta zaten hocalar sizi Ygs'ye ufak ufak hazırlıyor. Zaman kazanmak için iyi bir taktik, verilen kredilerle 1 yılda biterebilecegine inanıyorsan ki zaten cokta zor değil ama normal devam etsende zaten zaman kalmaması gibi bir durum olmuyor, yüksek yerleri hedefliyorsan iyi güzel ama arkadaşa olduğu gibi ufak tefek aksakliklarda çıkıyor. 12. Sinif son sene olduğu için hocalar zaten zorlamaz sizi. Ben arkadaşın ek sinavlarla bu yıl bitirebilecegine inanıyorum ama çok stres olur bitirene kadar. Ygs ve Lys ye çalışırken, bu sefer Açık Lise sınavlarına ayrıca kafa yormasi gerekicek.
Ben kanımın vampiriyim,
Gülümsemeyi bilmeyen,
Sonsuz gülüşü bekleyen
Terkedilmişlerden biriyim!

(Kötülük Çiçekleri)
-Charles Baudelaire

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön