DERS GEÇME NOTU KAÇ?
DERS GEÇME NOTU KAÇ?
Merhaba, arkadaşlar. Açık lise de ders geçme notu kaç?
İnternette bazı sitelerde 50 olduğunu söylüyor. Bazılarında ise, halen 45 olduğu söylenmektedir. Geçen sene sınava girenler varsa, 45 geçme notu olarak sayılıyor muydu orada?
İnternette bazı sitelerde 50 olduğunu söylüyor. Bazılarında ise, halen 45 olduğu söylenmektedir. Geçen sene sınava girenler varsa, 45 geçme notu olarak sayılıyor muydu orada?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: DERS GEÇME NOTU KAÇ?
Geçme notu 50 oldu.
Aöl'ün sitesinde S.S.S'da geçme notunun 45 olduğu yazıyor.Köylü Kızı yazdı:Geçme notu 50 oldu.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
O bilgiler eskidir, hem sadece fazladan bir soru yapacaksınız 45 veya 50 ne farkederki? 50 oldu ama bişey değişmedi gerçekten.bonfil yazdı:Aöl'ün sitesinde S.S.S'da geçme notunun 45 olduğu yazıyor.Köylü Kızı yazdı:Geçme notu 50 oldu.
Köylükızı rumuzlu arkadaş, burada her yazılana cevap yazıp yardımcı olmaya çalısıyorsun ama bilmediğin yada eksik bildigin konularda en azından yorum yapma..Köylü Kızı yazdı:O bilgiler eskidir, hem sadece fazladan bir soru yapacaksınız 45 veya 50 ne farkederki? 50 oldu ama bişey değişmedi gerçekten.bonfil yazdı:Aöl'ün sitesinde S.S.S'da geçme notunun 45 olduğu yazıyor.Köylü Kızı yazdı:Geçme notu 50 oldu.
ayrıca 45 ya da 50 ne fark eder dediğin küçümseme yüzünden bir çok kişi o dersten geçiyor ya da kalıyor..
neyse sadede gelirsek..
ben bugün acıklise@meb.gov.tr ye mail attım, gelen cevap; ders geçme notu 45
- LarkAngela
- Acemi
Cidden sağlam bir kaynağı olupta 50 olduğunu iddia eden varsa yazsın lütfen.
Ben kanımın vampiriyim,
Gülümsemeyi bilmeyen,
Sonsuz gülüşü bekleyen
Terkedilmişlerden biriyim!
(Kötülük Çiçekleri)
-Charles Baudelaire
Gülümsemeyi bilmeyen,
Sonsuz gülüşü bekleyen
Terkedilmişlerden biriyim!
(Kötülük Çiçekleri)
-Charles Baudelaire
-
- Çırak
Arkadaşlar geçme notu 45 aöl facebook sayfasında yazıyor geçen sene 50 olacakken vazgeçilmiş diye biliyorum kısaca 45 geçme notu
Valla internette bazı sitelerde 45 yazıyor bazılarında 50 Aöl'ün site de 45 yazıyor. Kafalar karışık
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Bakın arkadaşım geçme notu 2 yıl önce 50 olacağı herkes tarafından konuşuyordu bu forumda da konuşuldu 45 alanların bazıları kaldığını söyledi bazıları ise geçtiğini. Ordaki sıkıntı ne bilmiyorum.tarkan68 yazdı:Köylükızı rumuzlu arkadaş, burada her yazılana cevap yazıp yardımcı olmaya çalısıyorsun ama bilmediğin yada eksik bildigin konularda en azından yorum yapma..Köylü Kızı yazdı:O bilgiler eskidir, hem sadece fazladan bir soru yapacaksınız 45 veya 50 ne farkederki? 50 oldu ama bişey değişmedi gerçekten.bonfil yazdı: Aöl'ün sitesinde S.S.S'da geçme notunun 45 olduğu yazıyor.
ayrıca 45 ya da 50 ne fark eder dediğin küçümseme yüzünden bir çok kişi o dersten geçiyor ya da kalıyor..
neyse sadede gelirsek..
ben bugün acıklise@meb.gov.tr ye mail attım, gelen cevap; ders geçme notu 45
Ben bilmediğim şeyi söylemiyorum ayrıca geçme notunun 50 olması veya 45 de kalması bişey değiştirmez 1 soru için tartışma yaratmayın lütfen.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
45 alıp geçenler olmuştu ama kalanlarda olmuştu bu forumda yazılmıştı. Ama o zaman geçme notu 50 oldu.
Bunu anlamak için 45 alın bakın geçiyor musunuz kalıyormusunuz?
He belki sonra tekrar 45 e düşmüş olabilir ama 50 olmuştu.
Bunu anlamak için 45 alın bakın geçiyor musunuz kalıyormusunuz?
He belki sonra tekrar 45 e düşmüş olabilir ama 50 olmuştu.
-
Sınavları kontrol edene göre değişiyor bazıları 45 ile geçiyor bazıları ise kalıyor önemli olan iyi bir adama denk gelmendir.
45 ile coğrafyadan geçmişim
Geçme notu 45 arkadaşlar yani 9 net. Kesin bilgidir.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Demekki değişmiş, hayırlı olsun sizin için...lvnt yazdı:Geçme notu 45 arkadaşlar yani 9 net. Kesin bilgidir.
-
- Doktor
- İletişim:
Başımızbelada yazdı:Sınavları kontrol edene göre değişiyor bazıları 45 ile geçiyor bazıları ise kalıyor önemli olan iyi bir adama denk gelmendir.
Sınavlar Otomatik olarak kontrol edilir adam ile alakası yok
Meslek Liseleri Hariç*
Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi
"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."