Sınıfta kaldım,birkaç sorum var

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Skyfuu

Sınıfta kaldım,birkaç sorum var

Mesaj gönderen Skyfuu » 17 Oca 2017, 13:51

Abilerim kardeşlerim merhaba,ben 11. sınıfa gidiyorum ancak bu sene aile olayları yüzünden bir hayli devamsızlık yaptım,ilk dönem bitmeden sınıfta kaldım.Açık liseye geçmeyi düşünüyorum.Ancak geçtiğimde ikinci dönemden devam edebilecekmiyim.İlk dönem kaldım çünkü.Bu sorumu yanıtlarsanız memnun olurum

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: Sınıfta kaldım,birkaç sorum var

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 18 Oca 2017, 16:00

Skyfuu yazdı:Abilerim kardeşlerim merhaba,ben 11. sınıfa gidiyorum ancak bu sene aile olayları yüzünden bir hayli devamsızlık yaptım,ilk dönem bitmeden sınıfta kaldım.Açık liseye geçmeyi düşünüyorum.Ancak geçtiğimde ikinci dönemden devam edebilecekmiyim.İlk dönem kaldım çünkü.Bu sorumu yanıtlarsanız memnun olurum
Merhaba...
İlk dönemden kaldığınız için tamamlamadığınız için ordan başlayacaksınız, verdiğiniz dersleri tekrar almazsınız ama kaldığınız varsa onları tekrar göreceksiniz. 9-10 sınıfları tamamladıysanız onlarda sıkıntı olmaz. Ya 5. dönemde ya da 6. dönemden başlarsınız büyük ihtimal 5. dönemden başlarsınız.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön