geçme notu
- siyahiasker
- Asistan
geçme notu
daha öncede açmıştım konuyu fakat biri 45 biri 50 diyor kime inanayım bilemedim. Lütfen sorunun cevabını KESİN ama KESİN bilen bbiri söyleyebilirmi
Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.
Re: geçme notu
nasıl yani ben bi dersten 30 alırsam 0 kredi mi alıyorum
dersten geçmiş sayılmıyorsun ve kredi eklenmiyor sonraki dönem alıp geçersen kredisi ekleniyorsoru777 yazdı:nasıl yani ben bi dersten 30 alırsam 0 kredi mi alıyorum
Daha önceki dönemler 45'di haberleri açıp bakarsan 45'den 50'ye çıkıldığı söylendi. Muhtemelen yeni olduğu için çoğu kişi bilmiyodursiyahiasker yazdı:daha öncede açmıştım konuyu fakat biri 45 biri 50 diyor kime inanayım bilemedim. Lütfen sorunun cevabını KESİN ama KESİN bilen bbiri söyleyebilirmi

2 Ay önce 45 le geçtim.Yeni haber miiremx yazdı:dersten geçmiş sayılmıyorsun ve kredi eklenmiyor sonraki dönem alıp geçersen kredisi ekleniyorsoru777 yazdı:nasıl yani ben bi dersten 30 alırsam 0 kredi mi alıyorum
Daha önceki dönemler 45'di haberleri açıp bakarsan 45'den 50'ye çıkıldığı söylendi. Muhtemelen yeni olduğu için çoğu kişi bilmiyodur

"Hiç erişeyemeceksin gibi yada,Herşeyi yitireceksin gibi çalış"
Konfüçyüs
Konfüçyüs
kaç soru yaparsam geçmiş oluyorum
10 Soru doğru yaparsan geçmiş olursun
"Hiç erişeyemeceksin gibi yada,Herşeyi yitireceksin gibi çalış"
Konfüçyüs
Konfüçyüs
Pazernus yazdı:2 Ay önce 45 le geçtim.Yeni haber miiremx yazdı:dersten geçmiş sayılmıyorsun ve kredi eklenmiyor sonraki dönem alıp geçersen kredisi ekleniyorsoru777 yazdı:nasıl yani ben bi dersten 30 alırsam 0 kredi mi alıyorum
Daha önceki dönemler 45'di haberleri açıp bakarsan 45'den 50'ye çıkıldığı söylendi. Muhtemelen yeni olduğu için çoğu kişi bilmiyodur
Yeni

Bu arada yanlış olmasın, ben sınav sonuçları ne zaman açıklanacak diye bakarken 45'den 50'ye çıkarıldığını okumuştum akşam gazetesinin internet haberinde. Belki vazgeçtiler bilemem ama yazıyordu yaniPazernus yazdı: 2 Ay önce 45 le geçtim.Yeni haber mi
-
- Asistan
http://aol.meb.gov.tr/www/ii-donem-sina ... /icerik/44
Resmi site 45 olarak duyurdu kesin olarak 45 yani geçme notu.
İnsan gerçekleri sadece kalbiyle görebilir. En temel şeyi gözler göremez.
Büyük su serptin ya 1 soruyla kurtardığım çok ders vardı o 5 puanın önemi büyükarthurdayne45 yazdı:http://aol.meb.gov.tr/www/ii-donem-sina ... /icerik/44

-
- Asistan
Bazı zor derslerde bizi o 1 soru kurtarır belki deiremx yazdı:Büyük su serptin ya 1 soruyla kurtardığım çok ders vardı o 5 puanın önemi büyükarthurdayne45 yazdı:http://aol.meb.gov.tr/www/ii-donem-sina ... /icerik/44

İnsan gerçekleri sadece kalbiyle görebilir. En temel şeyi gözler göremez.
Bazı zor derslerde bizi o 1 soru kurtarır belki dearthurdayne45 yazdı: Büyük su serptin ya 1 soruyla kurtardığım çok ders vardı o 5 puanın önemi büyük

40'da kaldıklarım da oldu ah o 1 sorular

4 kredilik bi dersten 55 alarak başarılı oldum diyelimki 4 kredi mi kazanmış oluyorum
evetsoru777 yazdı:4 kredilik bi dersten 55 alarak başarılı oldum diyelimki 4 kredi mi kazanmış oluyorum