20 yaşındayım 115 kredim var 1. Dönem sınavına hava şartlarından dolayı giremedim

20 Yaşındaysan 3.Sınava girebilirsin 35x2=70 Kredi çalışırsan yaparsan 115+70=185 Kredi 192 De bitiyor zaten.Ama ek sınavada girebilirsin sanırım.Gmzbyrk yazdı:Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum cevaplarınızı bekliyorum![]()
20 yaşındayım 115 kredim var 1. Dönem sınavına hava şartlarından dolayı giremedimseneye üniversite sınavına hazırlanacağım ama endişelerim var ya bitmezse diye bazı arkadaşlarım 118 kredisi olup bu sene girdiler sınava ama cesaret edemedim sizce bir yılda biter mi ve üniversite sınavına yazın düzenli bir şekilde çalışmayı planlıyorum ama sizinde fikirlerinizi almak isterim.
Bak üniversite sınavına seneye hazırlanacaksın ya,Gmzbyrk yazdı:Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum cevaplarınızı bekliyorum![]()
20 yaşındayım 115 kredim var 1. Dönem sınavına hava şartlarından dolayı giremedimseneye üniversite sınavına hazırlanacağım ama endişelerim var ya bitmezse diye bazı arkadaşlarım 118 kredisi olup bu sene girdiler sınava ama cesaret edemedim sizce bir yılda biter mi ve üniversite sınavına yazın düzenli bir şekilde çalışmayı planlıyorum ama sizinde fikirlerinizi almak isterim.
Evet 3. Sınavlara girebiliyorum gecen sefer ek sinavlarda sart koyduklari icin girememistim ama bu sene girebilirim diye ümit ediyorumPazernus yazdı:20 Yaşındaysan 3.Sınava girebilirsin 35x2=70 Kredi çalışırsan yaparsan 115+70=185 Kredi 192 De bitiyor zaten.Ama ek sınavada girebilirsin sanırım.Gmzbyrk yazdı:Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum cevaplarınızı bekliyorum![]()
Azim edersen herşey olur bence
Çıkmış sorular gercekten etkili oluyor mu? Yani ben genelde ders kitaplarına calisiyorum fırsat buldukca. Insallah 20 kredi alabilirim hepsinden dert oldu bana artik bitirememekiremx yazdı:Bak üniversite sınavına seneye hazırlanacaksın ya,Gmzbyrk yazdı:Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum cevaplarınızı bekliyorum![]()
Cumartesi günü 20 kredi alsan
Temmuz sınavında 20 kredi alsan
2018 Ocak ve Mart'da bir daha girip 20'şer kredi alsan 4 dönemde 80 kredi ediyor ve her türlü 2018 Mart ayında mezun oluyosun. Oldu ki birinden 15 kredi aldın, En kötü ihtimal 2018 Temmuz'da mezun oluyosun.
Günde 2-3 saat bakıp çıkmış sorulara çalışınca zaten kolayca geçersin ve ygs çalışmanı da çok etkilemez
Tabii ki işe yarıyor ben senin gibi sadece kitaplara çalışıyodum ya 45'le kıl payı geçiyodum ya da 55/60 geliyodu ve kredilerim ilk zamanlar 21/12/15 gelmişken çıkmış sorulara çalıştığımdan beri hem 80/90 notlarını gördüm hem de kredilerim 27/27 geldi ayrıca senin sayısal dersin de şu an yoksa muaf ya da herhangi bir şekilde geçtiysen, sözellerde önce kitaptan bilgiyi öğrenip sonra bol bol çıkmış soruları çözerek gir sınava . Genelde birbirinin benzeri sorular ve mezun olman imkansız değil en kötü ihtimalle bile 2018'de birlikte mezun olabilirizGmzbyrk yazdı:
Çıkmış sorular gercekten etkili oluyor mu? Yani ben genelde ders kitaplarına calisiyorum fırsat buldukca. Insallah 20 kredi alabilirim hepsinden dert oldu bana artik bitirememek
Bu dönem bende çıkmış sorulara baya çalışıyorum.iremx yazdı: Tabii ki işe yarıyor ben senin gibi sadece kitaplara çalışıyodum ya 45'le kıl payı geçiyodum ya da 55/60 geliyodu ve kredilerim ilk zamanlar 21/12/15 gelmişken çıkmış sorulara çalıştığımdan beri hem 80/90 notlarını gördüm hem de kredilerim 27/27 geldi ayrıca senin sayısal dersin de şu an yoksa muaf ya da herhangi bir şekilde geçtiysen, sözellerde önce kitaptan bilgiyi öğrenip sonra bol bol çıkmış soruları çözerek gir sınava . Genelde birbirinin benzeri sorular ve mezun olman imkansız değil en kötü ihtimalle bile 2018'de birlikte mezun olabiliriz
Sözel derslerde birebir çok fazla soru çıkıyor ben test çözerken bir bakıyorum aynı soru 2012de çıkmış bir bakıyorum 2014de çıkmış aynısını 3-4 kere koydukları bile oluyor sayısal derslerde hiç çıkmış sorulara çalışmamıştım eşşeklik ettim birazPazernus yazdı:
Hatta bazen 2-3 tane Önceki sınavla aynı sorular bile çıkıyormuş.Bazıları öyle diyorlar
Zorunlu dersim yok yani muaf olduklarım var sadece ve sayısalımda pek iyi sayilmaz yani matemati ve geometri. Ozaman cikmis sorulara ağırlık vermek lazım haklisin. Senin kredin kac 2018 bitiyo mu seniniremx yazdı:Sözel derslerde birebir çok fazla soru çıkıyor ben test çözerken bir bakıyorum aynı soru 2012de çıkmış bir bakıyorum 2014de çıkmış aynısını 3-4 kere koydukları bile oluyor sayısal derslerde hiç çıkmış sorulara çalışmamıştım eşşeklik ettim birazPazernus yazdı:
Hatta bazen 2-3 tane Önceki sınavla aynı sorular bile çıkıyormuş.Bazıları öyle diyorlarama açık liseden kısa sürede mezun olmanın sırrı çıkmış sorular ve 1-2 bilgiyi bilmeye bakar
102 kredim var cumartesi günü gireceğim sınavda büyük ihtimal matematikler hariç geçersem 19 kredi eklenir yani 121 ama sonraki alacağım dersler çok daha kolay geliyor bana sözel olduğu içinGmzbyrk yazdı:
Zorunlu dersim yok yani muaf olduklarım var sadece ve sayısalımda pek iyi sayilmaz yani matemati ve geometri. Ozaman cikmis sorulara ağırlık vermek lazım haklisin. Senin kredin kac 2018 bitiyo mu senin
Matematikler hep sıkıntı yairemx yazdı:102 kredim var cumartesi günü gireceğim sınavda büyük ihtimal matematikler hariç geçersem 19 kredi eklenir yani 121 ama sonraki alacağım dersler çok daha kolay geliyor bana sözel olduğu içinGmzbyrk yazdı:
Zorunlu dersim yok yani muaf olduklarım var sadece ve sayısalımda pek iyi sayilmaz yani matemati ve geometri. Ozaman cikmis sorulara ağırlık vermek lazım haklisin. Senin kredin kac 2018 bitiyo mu seninsana söylediğim gibi en kötü ihtimalden hesapladım kendimi
Biter biter. Lise de biter üniversite de kazanılır. İşin sırrı düzenli çalışmak daGmzbyrk yazdı:iremx yazdı:Gmzbyrk yazdı:
Matematikler hep sıkıntı yaevet insallah daha fazla aliriz sıkı calistim bu sinava ama insan endiseleniyor bide benden kucuk kuzenlerim falan sinava girdiler daha da bi endisem artti bitmezse diye ama bakalim yarin sinav var yapicaz
Evet çok haklısıniremx yazdı:Biter biter. Lise de biter üniversite de kazanılır. İşin sırrı düzenli çalışmak daGmzbyrk yazdı:iremx yazdı:
Nasıl geçti sınav ?Gmzbyrk yazdı: Evet çok haklısın