3.sinav????
3.sinav????
merhabalar sorum şu son donemim bu universiteye gidicem fakat 2.donem mezun olamazsam 3.doneme girmem gerekiyor ama universite kayitlari 3.donem sonuclarindan önce yapilmakta nasıl oluyor tam olarak bu iş?
Re: 3.sinav????
3.dönem sonuçlarının temmuz 31'de yayınlanacağı yazıyor. Üniversite kayıtları ne zaman bitiyor bilmiyorum ama mezun olursan rahatlıkla kayıt yaptırabilirsin eylülün ilk haftalarındahellgun yazdı:merhabalar sorum şu son donemim bu universiteye gidicem fakat 2.donem mezun olamazsam 3.doneme girmem gerekiyor ama universite kayitlari 3.donem sonuclarindan önce yapilmakta nasıl oluyor tam olarak bu iş?
edebiyat-8 den kalmaktan korkuyorum
Edebiyat -8 'i geçemezsen muaf mı olacaksın?hellgun yazdı:edebiyat-8 den kalmaktan korkuyorum
Re: 3.sinav???
Eğer geçemezsen temmuz sınavına çalışırken çıkmış soruları çöz bence ve bol bol yazar eser eşleştirmeleri falan yap tekrar tekrar oku. Bugün de çıkmış soruları çözebilirsinhellgun yazdı:hayir ilk girişim
nerden calisabilirim edebiyat8 eiremx yazdı:Eğer geçemezsen temmuz sınavına çalışırken çıkmış soruları çöz bence ve bol bol yazar eser eşleştirmeleri falan yap tekrar tekrar oku. Bugün de çıkmış soruları çözebilirsinhellgun yazdı:hayir ilk girişim
Edebiyat bilgileri diye telefon uygulaması var, daha sonra edebiyat 8 aöl çıkmış sorular yazabilirsinhellgun yazdı:iremx yazdı:nerden calisabilirim edebiyat8 ehellgun yazdı:hayir ilk girişim
ayrıca buradan;
file:///C:/Users/irem/Downloads/lys_edebiyat_cikmis_sorulara_gore_konu_analizi_1__1.pdf
kendi konunla ilgili notlara bakabilirsin