İşi çözmüşiremx yazdı:Arada sözeller varsa seç derim basit çıkıyor çalışıncaevrimavcu yazdı:Bu arada her şeyi şimdi kavradım. Sistemime girip baktım alabileceğim derslerden ortaklardan hepsinden muaf olmuşum.

İşi çözmüşiremx yazdı:Arada sözeller varsa seç derim basit çıkıyor çalışıncaevrimavcu yazdı:Bu arada her şeyi şimdi kavradım. Sistemime girip baktım alabileceğim derslerden ortaklardan hepsinden muaf olmuşum.
Ama öyle ingilizce bile konu özeti+çıkmış sorularla basit anahtar kavramları çözünce zorlamadan geçilebilecek bir dersburakmertkose yazdı:
İşi çözmüş
Senden ders almam lazım benim.iremx yazdı:Ama öyle ingilizce bile konu özeti+çıkmış sorularla basit anahtar kavramları çözünce zorlamadan geçilebilecek bir dersburakmertkose yazdı:
İşi çözmüş
20 yasindayim ama mesela gecen sene 157 kredi sarti koymuslardiburakmertkose yazdı:Yaşın kaç bu arada. 17 yaşına girenler ek sınava girebiliyorlar.Gmzbyrk yazdı:Amiiinn insallaaahh ek sinavlara girebilirsem tabi bazen sart koyuyorlaryorulmaz35 yazdı:bu sınavdan minimum 10 kredi aldığını düşünsek (125) önünde; 2017 temmuz - 2017 ek sınav - 2018 ocak - 2018 mart - 2018 temmuz - 2018 ek sınav
toplam 6 adet sınav bulunuyor. hepsinden en kötü ihtimal 13-14 kredi aldığını varsayalım mezun oluyorsun ve kazandığın üniversiteye kayıt yaptırıyorsun.
Tarih-2den muaf olmuş kişiyim çaktırmaburakmertkose yazdı:
Senden ders almam lazım benim.
ahsdashiremx yazdı:Tarih-2den muaf olmuş kişiyim çaktırmaburakmertkose yazdı:
Senden ders almam lazım benim.Konular sıkıcı geliyodu diye çalışmıyodum:d
Elbet o diploma alınacak!burakmertkose yazdı:
ahsdash. Yok yok iyisin ya. Benim halimi gör bi sen.
Hadi bakalım inşallahiremx yazdı:Elbet o diploma alınacak!burakmertkose yazdı:
ahsdash. Yok yok iyisin ya. Benim halimi gör bi sen.