DERS OTOMOTİK OLARAK SEÇİLDİ DİYOR?
DERS OTOMOTİK OLARAK SEÇİLDİ DİYOR?
MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
TOPLAM KREDİ : 138 / MEZUN DEĞİL
MEZUNİYET TARİHİ : 2 SENEM VAR DAHA
------
------
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Re: DERS OTOMOTİK OLARAK SEÇİLDİ DİYOR?
Kaydet düymesine basarsan dersleri sana en uygun şekilde seçiyor. Kendin seçmen daha sağlıklı. Ona basmadığın sürece sıkıntı yok. Kolay gelsin.
Belki Bana Ulaşırsın!" ;]
-
- Çırak
Merhaba arkadaşlar. Kredilerim bu gireceğimiz 3. Dönem sınavında tamamlanacak. Fakat 7 dönemim ve 5 ortak dersim kalacak. Kalan dönemim ve ortak derslerimi ek sınavda verebilir miyim? Bu sene Ygs sınavına da girdim lys ye hazırlaniyorum bir yandan. Hepsi hollolmuşken mezun olamazsam benim için çok sıkıntı olacak
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Re:
Bende aynı durumdayım . Fakat dönemin 8 olmadan ek sınava giremiyormuşsun. Ben öğrendim şok oldum. Ocak ayına kaldı yani.Kadersagban123 yazdı:Merhaba arkadaşlar. Kredilerim bu gireceğimiz 3. Dönem sınavında tamamlanacak. Fakat 7 dönemim ve 5 ortak dersim kalacak. Kalan dönemim ve ortak derslerimi ek sınavda verebilir miyim? Bu sene Ygs sınavına da girdim lys ye hazırlaniyorum bir yandan. Hepsi hollolmuşken mezun olamazsam benim için çok sıkıntı olacak
Re:
Toplam dönemin 8 ve üzeri olmadan bir şey yapamazsın. Beklemen gerekecek.Kadersagban123 yazdı:Merhaba arkadaşlar. Kredilerim bu gireceğimiz 3. Dönem sınavında tamamlanacak. Fakat 7 dönemim ve 5 ortak dersim kalacak. Kalan dönemim ve ortak derslerimi ek sınavda verebilir miyim? Bu sene Ygs sınavına da girdim lys ye hazırlaniyorum bir yandan. Hepsi hollolmuşken mezun olamazsam benim için çok sıkıntı olacak
-
- Doktor
Ders seçimi yaptim ardindan kaydet butonuna bastım . Sınav yerleri belli olana kadar bunun disinda ek bir şey yapmamiz gerekmiyor degil mi ?
zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Hocam kaydete basma . O otomatik seçim butonu. Derslerin değimiş olabilir. Kendi oto-Save atıyo. Seçip öyle bıraksaydın keşke.immanuelkant yazdı:Ders seçimi yaptim ardindan kaydet butonuna bastım . Sınav yerleri belli olana kadar bunun disinda ek bir şey yapmamiz gerekmiyor degil mi ?
Re:
kader instadan mesaj at yardımcı olayımKadersagban123 yazdı:Merhaba arkadaşlar. Kredilerim bu gireceğimiz 3. Dönem sınavında tamamlanacak. Fakat 7 dönemim ve 5 ortak dersim kalacak. Kalan dönemim ve ortak derslerimi ek sınavda verebilir miyim? Bu sene Ygs sınavına da girdim lys ye hazırlaniyorum bir yandan. Hepsi hollolmuşken mezun olamazsam benim için çok sıkıntı olacak
ibrahim7220100 adresim bu
------
------
bastım valla bastım gitti
------
------
-
- Doktor
Üstteki otomatik kaydet butonundan bahsetmiyorum . Aşşagida ders sectikten sonra 'yazdir' butonuna bastim. Ders secme işleminiz başariyla gerceklesti dedi. Önceki ders secimimide böyle yapmistimburakmertkose yazdı:Hocam kaydete basma . O otomatik seçim butonu. Derslerin değimiş olabilir. Kendi oto-Save atıyo. Seçip öyle bıraksaydın keşke.immanuelkant yazdı:Ders seçimi yaptim ardindan kaydet butonuna bastım . Sınav yerleri belli olana kadar bunun disinda ek bir şey yapmamiz gerekmiyor degil mi ?
güclü insanlar affeder ,
güclü insanlar affeder ,
-
- Doktor
Bu arada arkadasin sectigi 44 kredilik ders nedir?
Maximum 35 degil mi ?
güclü insanlar affeder ,
güclü insanlar affeder ,
Harbi bu arkadaş nasıl 44 kredilik ders seçmiş şaşrdım şuanimmanuelkant yazdı:Bu arada arkadasin sectigi 44 kredilik ders nedir?ie722012 yazdı:bastım valla bastım gittiburakmertkose yazdı:
Kaydet düymesine basarsan dersleri sana en uygun şekilde seçiyor. Kendin seçmen daha sağlıklı. Ona basmadığın sürece sıkıntı yok. Kolay gelsin.
Maximum 35 degil mi ?
-
- Doktor
- İletişim:
Re:
Merhaba arkadasim. 5 ders sorun edilecek cinsten bir sorun degil bence tek sinavda verebilirsin dusuncesindeyim ama bence bu sene universiteye gitmek yerinr bi sene daha calis seneye gir sinavlara tekrar ve universiteye git. Senin icin daha yararli olacagini dusunuyorum. Ben de bu sene girebilirdim ama girmek istemedim seneye giricem daha kesin bir bilgiyle.Kadersagban123 yazdı:Merhaba arkadaşlar. Kredilerim bu gireceğimiz 3. Dönem sınavında tamamlanacak. Fakat 7 dönemim ve 5 ortak dersim kalacak. Kalan dönemim ve ortak derslerimi ek sınavda verebilir miyim? Bu sene Ygs sınavına da girdim lys ye hazırlaniyorum bir yandan. Hepsi hollolmuşken mezun olamazsam benim için çok sıkıntı olacak
Yardimci olabildiysem ne guzel kal saglicakla
Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi
"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."