Arkadaşlar merhaba ;;
Sınav sonuçlarımız açıklandı. Benim hala yeni dönem için hangi dersleri seçmem gerektiğini ne yapmam gerektiğini kafam almıyor.
Sizden ricam durumumu açıklayıcı bir şekilde buraya aktarsam bana yardımcı olur musunuz ? 
En azından 4 ncü dönem de seçeceğim dersler için isabetli seçim yapmak istiyorum. ?? 
3 ncü dönem sınav sonuçlarım;
DERS KODU	DERS ADI	                   KATEGORİ	KREDİ	PUANI	NOTU	DÖNEM	SINAV DURUMU
441	                BİYOLOJİ - 1	                 Ortak	3	              20	       1	         1	              GİRDİ
            483	SAĞLIK BİLGİSİ - 1	         Ortak	1	              35	       1 	         1	              GİRDİ
            401	DİL VE ANLATIM 1	         Ortak	2	              50	       2	         1	              GİRDİ
            402	DİL VE ANLATIM 2	         Ortak	2	              40	       1	         2	              GİRDİ
            132	TARİH 2	                         Ortak	2	              65	       3	         2	              GİRDİ
            431	KİMYA - 1	                         Ortak	2	              25	       1	         1	              GİRDİ
            131	TARİH 1	                         Ortak	2	              80	       4	         1	              GİRDİ 
            442	BİYOLOJİ - 2	                 Ortak	3	              15	       1	         2	              GİRDİ
            412	TÜRK EDEBİYATI 2	         Ortak	3	              10	       1	         2	              GİRDİ
            411	TÜRK EDEBİYATI 1	         Ortak	3	              30	       1	         1	              GİRDİ
            998	MATEMATİK - 1	                 Ortak	6	                0	       1	         1	              GİRDİ
            999	MATEMATİK - 2	                 Ortak	6	              30	       1	         2	              GİRDİ
                                                                                                                                   Toplam Kredi	:	35	
2nci dönem sınav sonuçlarım;
DERS KODU	DERS ADI	             KATEGORİ	KREDİ	PUANI	NOTU     DÖNEM     SINAV DURUMU
441	                BİYOLOJİ - 1	           Ortak	       3	30	               1	1	GİRDİ
483	                SAĞLIK BİLGİSİ - 1	   Ortak	       1	40	               1	1	GİRDİ
431	                KİMYA - 1	                   Ortak	       2	40	               1	1	GİRDİ
422	                FİZİK - 2	                   Ortak	       2	55	               3	2	GİRDİ
152	                COGRAFYA 2	           Ortak	       2	65	               3	2	GİRDİ
131	                TARİH 1	                   Ortak	       2	35	               1	1	GİRDİ
541	          TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 1	   Ortak	       5	30	               1	1	GİRDİ
998	                MATEMATİK - 1	           Ortak	       6	25	               1	1	GİRDİ
999	                MATEMATİK - 2	           Ortak	       6	25	               1	2	GİRDİ
182	                YABANCI DİL - 2	           Ortak	       6	45	               2	2	GİRDİ
1nci dönem sınav sonuçlarım;
DERS KODU	DERS ADI	                                         KATEGORİ	KREDİ	PUANI	NOTU	DÖNEM	SINAV DURUMU
455	                DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI 1            Seçmeli	               1	 	 	1	                        SINAVA GİRMEDİ
465	                TEMEL DİNİ BİLGİLER 1	                   Seçmeli	               2	     65	3	               1	GİRDİ
531	                HZ. MUHAMMED İN HAYATI 1	           Seçmeli	               2	 	 	1	                        sINAVA GİRMEDİ
441	                BİYOLOJİ - 1	                                      Ortak	               3	     30	1	               1	GİRDİ
483	                SAĞLIK BİLGİSİ - 1	                              Ortak	               1	 	 	1	                        SINAVA GİRMEDİ
111	                DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 1	      Ortak	               1	     70	4	               1	GİRDİ
431	                KİMYA - 1	                                              Ortak	               2	 	 	1	                        SINAVA GİRMEDİ
151                   COGRAFYA 1	                                      Ortak	               2	     50	2	               1	GİRDİ
131	                TARİH 1	                                              Ortak	               2	 	 	1	                        SINAVA GİRMEDİ
421	                FİZİK - 1	                                              Ortak	               2	     55	3	               1	GİRDİ
541	                TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 1	                      Ortak	               5	 	 	1	                        SINAVA GİRMEDİ
181	                YABANCI DİL - 1	                                      Ortak	               6	     65	3	               1	GİRDİ
998	                MATEMATİK - 1	                                      Ortak                 6	 	 	1	                        SINAVA GİRMEDİ

Derslerim notlarım hakkında
Re: Derslerim notlarım hakkında
AOL Mü Kardeşim Yoksa Mesleki Açık Öğretimlimisin. Şuanki Mevcut Kredin Nedir ?

- 

Huseyinzumrut
AÖL şuanda 29 kredim var 
3 ncü dönem sınavına girdim.

3 ncü dönem sınavına girdim.
Hocam Şöyle Yardımcı Olayım Elimden Geldiği Kadarıyla ...Huseyinzumrut yazdı:Arkadaşlar merhaba ;;
Sınav sonuçlarımız açıklandı. Benim hala yeni dönem için hangi dersleri seçmem gerektiğini ne yapmam gerektiğini kafam almıyor.
Sizden ricam durumumu açıklayıcı bir şekilde buraya aktarsam bana yardımcı olur musunuz ?
En azından 4 ncü dönem de seçeceğim dersler için isabetli seçim yapmak istiyorum. ??
Temel Amacın Mezun Olmak . Ondan Şartlar Basit
192 - 29 = 163 Kredi Lazım Ve Zorunlu Derslerinin Sayısını Bilmiyorum Hocam Bilgilerin Olmadığından !Huseyinzumrut yazdı:AÖL şuanda 29 kredim var
Bundan İlk Başta ZORUNLU KAÇ DERSİN VARSA (ORTAK DERS) Dönem İçinde ONLARI SEÇMEN LAZIM ONLARDAN KURTULMAN LAZIM KALAN KREDİYİ İSE SEÇMELİ DERSLERDEN TAMAMLAMAN LAZIM DERS SEÇERKEN İLK ÖNCELİĞİN ORTAK DERSLERİ VERMEN EN ÖNEMLİ DERSİN İSE DİL VE ANLATIM Olması Lazım.
SEÇMELİ DERS SEÇERKEN ÖNCELİĞİNİ ŞUNA VERİRSEN ÇOK RAHAT EDERSİN "örneğin aynı dönemde hem Dil ve Anlatım 3, hem de Seçmeli Dil ve Anlatım 3 seçerek bir derse çalışıp iki dersin kredisini kazanabilirsiniz."
Bu Sayede Hem Zorunlu Dersini Verirsin Hemde Ek Kredini Tamamlarsın.