Jezxy yazdı:Mertöztürk yazdı:beni bilgilendirdiğiniz - ve Morelimi yerine getirdiğiniz için ALLAH razı olsun

)) çok teşekkür ettim
İyi allaha şükür 114 kredi olsa yine derslere iyice çalılşıp 1 yılda mezun ola bilirim + Üniversite sınavlara hazırlanma zamanım da olur

))))
Estağfirullah Hocam Bak Senin Gibi Bir Arkadaşda Var Forumda
Kişinin Yazısını Ve Kendisini Örnek Gösteriyim.
SeherAksakal yazdı:Ben 2 sene örgünde okudum. Bu senede aöl ye geçmiştim 3. sınavda mezun oldum.
Yani Sizin Gibi 9 10 Sınıfı Geçti 11 Sınıfı AÇIKTAN DEVAM
SeherAksakal yazdı:114 kredi okuldan verdiler bende 3 sınavda toplam 81 kredi aldım 195 krediyle bitti.
Örgünden VERDİKLERİ KREDİ SİZE BAHSETTİĞİMLE AYNI TUTUYOR 1 Dönem 3 Adet Sınavdan 81 Kredi Almış Başladığı Senede Bitirmiş
Maşallah
Darısı Sizin Başınıza Hocam
Çok teşekkür ettim,fakat iki sorum daha var
1.Ben Almanya da doğup büyüdüm ve Yabancı dili olarak İngilizcem de su gibi.Lisans sınavını deniyim dedim kendimi İngilizce 74 doğru,Almanca 72 doğrum çıktı.Sizce büyük Üniversitelerde(Boğaziçi,Galatasaray,Hacettepe vs.) okuma şansım olur mu?
2.Aynen anda ikinci fakülteyi(Almanca öğretmenliği)açık dan olumayı düşünüyordum,bu mümkün mü?
Not:Cevapları bilmiyorsanız hakkınızı helal edin biliyorum burası açık lise Forumu,fakat beni bu konularla ilgilenen bir foruma Yönlendirir misiniz?