12.sınıf ta Aol e geçtim
12.sınıf ta Aol e geçtim
Merhaba arkadaslar 12. Sinifa gectim ve aol e kayit yaptirdim ders secme hala aktif degil ve benim kafama takilan bir şey var mezun olmam için 192 kredi lazım mış . ama benim 214 kredim var kafam karıştı şimdi ben sınavlarda kalsam 214 kredim olduğu halde mezun olamayacak mıyım cevaplarınız icin simdiden teşekkürler.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: 12.sınıf ta Aol e geçtim
Merhaba aramıza hoşgeldinDawut yazdı:Merhaba arkadaslar 12. Sinifa gectim ve aol e kayit yaptirdim ders secme hala aktif degil ve benim kafama takilan bir şey var mezun olmam için 192 kredi lazım mış . ama benim 214 kredim var kafam karıştı şimdi ben sınavlarda kalsam 214 kredim olduğu halde mezun olamayacak mıyım cevaplarınız icin simdiden teşekkürler.
Sadece kredi şartı yok zorunlu dersler de var onları da vermen gerek bide dönem şartı en az 8 dönem sınava girecen ve hiç zorunlu dersin kalmamalı
Hocam Sende Hoşgeldin AramızaDawut yazdı:Merhaba arkadaslar 12. Sinifa gectim ve aol e kayit yaptirdim ders secme hala aktif degil ve benim kafama takilan bir şey var mezun olmam için 192 kredi lazım mış . ama benim 214 kredim var kafam karıştı şimdi ben sınavlarda kalsam 214 kredim olduğu halde mezun olamayacak mıyım cevaplarınız icin simdiden teşekkürler.
192 Kredi Mezuniyet Şartı Tamamlamışsınız
Ders Seçim Ekranı Yarın Açılmaz İse HALK EĞİTİMİ Arayarak Çözümleyebilirsiniz. Bazen Açılması 1 2 Günü Bulabiliyor.
Peki Zorunlu Ders Sayınız Kaç Gözüküyor ? Ona Göre Yardımcı Olayım.
Hoşbulduk hocam sağolun zorunlu ders sayısı 11 gözüküyor.Jezxy yazdı:Hocam Sende Hoşgeldin AramızaDawut yazdı:Merhaba arkadaslar 12. Sinifa gectim ve aol e kayit yaptirdim ders secme hala aktif degil ve benim kafama takilan bir şey var mezun olmam için 192 kredi lazım mış . ama benim 214 kredim var kafam karıştı şimdi ben sınavlarda kalsam 214 kredim olduğu halde mezun olamayacak mıyım cevaplarınız icin simdiden teşekkürler.
192 Kredi Mezuniyet Şartı Tamamlamışsınız
Ders Seçim Ekranı Yarın Açılmaz İse HALK EĞİTİMİ Arayarak Çözümleyebilirsiniz. Bazen Açılması 1 2 Günü Bulabiliyor.
Peki Zorunlu Ders Sayınız Kaç Gözüküyor ? Ona Göre Yardımcı Olayım.
-
8 dönem sınavı tam olarak ne oluyor hocam ?Köylü Kızı yazdı:Merhaba aramıza hoşgeldinDawut yazdı:Merhaba arkadaslar 12. Sinifa gectim ve aol e kayit yaptirdim ders secme hala aktif degil ve benim kafama takilan bir şey var mezun olmam için 192 kredi lazım mış . ama benim 214 kredim var kafam karıştı şimdi ben sınavlarda kalsam 214 kredim olduğu halde mezun olamayacak mıyım cevaplarınız icin simdiden teşekkürler.
Sadece kredi şartı yok zorunlu dersler de var onları da vermen gerek bide dönem şartı en az 8 dönem sınava girecen ve hiç zorunlu dersin kalmamalı
Hocam Mezun Olmanız Tamamen O Derslere Bağlı Zorunlu Olan 11 Dersi Verdiğiniz Taktirde Mezunsunuz.Dawut yazdı:Hoşbulduk hocam sağolun zorunlu ders sayısı 11 gözüküyor.
Dil Ve Anlatım Var İse Mutlak Başarı Lazım Diğerlerinde Ya 45 Üstü Not Almanız yada 3 Kez Aynı Sınavdan Başarısız Olmanız Lazımki Muaf Tutulursunuz.
8 Dönem Demek ...grafikcoder yazdı:8 dönem sınavı tam olarak ne oluyor hocam ?
ÖRĞÜN EĞİTİMDE 4 YIL OLUYOR.
AÇIK LİSEDE 2,5 YIL
AÇIK LİSEDE HER SENE 3 KEZ KAYIT YENİLEME VE YENİ KAYIT VAR HER SENE 3 DÖNEM DOLDURULUYOR.
ÖRĞÜNDE İSE HER SENE "Birinci Kanaat Dönemi" & "İkinci Kanaat Dönemi" Olmak Üzere 2 Dönem Var.
-
Yani 12.sınıfta örgünden açık liseye geçen birisi, 8 dönem okumak zorundamı, yani 4 sene birdahamı okumak zprunda?Jezxy yazdı:Hocam Mezun Olmanız Tamamen O Derslere Bağlı Zorunlu Olan 11 Dersi Verdiğiniz Taktirde Mezunsunuz.Dawut yazdı:Hoşbulduk hocam sağolun zorunlu ders sayısı 11 gözüküyor.
Dil Ve Anlatım Var İse Mutlak Başarı Lazım Diğerlerinde Ya 45 Üstü Not Almanız yada 3 Kez Aynı Sınavdan Başarısız Olmanız Lazımki Muaf Tutulursunuz.
8 Dönem Demek ...grafikcoder yazdı:8 dönem sınavı tam olarak ne oluyor hocam ?
ÖRĞÜN EĞİTİMDE 4 YIL OLUYOR.
AÇIK LİSEDE 2,5 YIL
AÇIK LİSEDE HER SENE 3 KEZ KAYIT YENİLEME VE YENİ KAYIT VAR HER SENE 3 DÖNEM DOLDURULUYOR.
ÖRĞÜNDE İSE HER SENE "Birinci Kanaat Dönemi" & "İkinci Kanaat Dönemi" Olmak Üzere 2 Dönem Var.
8 Dönem Şartı Sizdede Oluyor FAKAT 4 SENE OKUMAK YOK KESİNLİKLEgrafikcoder yazdı:Yani 12.sınıfta örgünden açık liseye geçen birisi, 8 dönem okumak zorundamı, yani 4 sene birdahamı okumak zprunda?
KAYDINIZI BURAYA ALDIRDIĞINIZDA 6 DÖNEMLİK BİR ÖĞRENCİ GÖZÜKECEKSİNİZ. Yaz Tatiline Kadar 3 Dönem Daha Eklenicek 9 Dönemlik Bir Öğrenci Olucaksınız.
Kredinizde 192 ve üstü de olduğundan mezun statüsü kazanıcaksınız
Peki Hocam ygs-lys için mezun şartı aranıyormu bildiğiniz gibi ygs yıl içinde yapılmakta .Jezxy yazdı:8 Dönem Şartı Sizdede Oluyor FAKAT 4 SENE OKUMAK YOK KESİNLİKLEgrafikcoder yazdı:Yani 12.sınıfta örgünden açık liseye geçen birisi, 8 dönem okumak zorundamı, yani 4 sene birdahamı okumak zprunda?
KAYDINIZI BURAYA ALDIRDIĞINIZDA 6 DÖNEMLİK BİR ÖĞRENCİ GÖZÜKECEKSİNİZ. Yaz Tatiline Kadar 3 Dönem Daha Eklenicek 9 Dönemlik Bir Öğrenci Olucaksınız.
Kredinizde 192 ve üstü de olduğundan mezun statüsü kazanıcaksınız
Mezun Değilde Son Dönem Öğrencisi Veya 157 Kredi Üstü Olman Lazım.Dawut yazdı:Peki Hocam ygs-lys için mezun şartı aranıyormu bildiğiniz gibi ygs yıl içinde yapılmakta .
Hocam sağolun desteğiniz için tekrardan teşekkür ederim.Jezxy yazdı:Mezun Değilde Son Dönem Öğrencisi Veya 157 Kredi Üstü Olman Lazım.Dawut yazdı:Peki Hocam ygs-lys için mezun şartı aranıyormu bildiğiniz gibi ygs yıl içinde yapılmakta .