KAYIT YENİLEME

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Forsete
Çırak

KAYIT YENİLEME

Mesaj gönderen Forsete » 09 Eyl 2017, 05:36

Merhaba arkadaşlar aöl'de 160 kredim var ve kayıt yenilemedim Alan yok 2'ye geçiş olacağı ve zorunlu dersler ekleneceği için. Kayıt yenileme yapmazsam yine Alan yok 2'ye geçirilirmiyim? Çünkü amacım sadece ek sınava girip 32 kredi alıp mezun olmak. Benim merak ettiğim Eylül 15'e kadar kayıt yenilemediğim taktirde kaydım Alan yok olarak sabit kalırmı?

Kullanıcı avatarı
Haydar Muzro
Acemi

Re: KAYIT YENİLEME

Mesaj gönderen Haydar Muzro » 09 Eyl 2017, 14:56

Forsete yazdı:Merhaba arkadaşlar aöl'de 160 kredim var ve kayıt yenilemedim Alan yok 2'ye geçiş olacağı ve zorunlu dersler ekleneceği için. Kayıt yenileme yapmazsam yine Alan yok 2'ye geçirilirmiyim? Çünkü amacım sadece ek sınava girip 32 kredi alıp mezun olmak. Benim merak ettiğim Eylül 15'e kadar kayıt yenilemediğim taktirde kaydım Alan yok olarak sabit kalırmı?
Kayıt yenileme yapmazsanız, Alan yok öğrencisi olarak kalırsınız. Ek sınavda 32 kredi alırsınız umarım, bende sizinle aynı durumdayım. 32 kredim kaldı.

Jezxy
Onursal Üye

Re: KAYIT YENİLEME

Mesaj gönderen Jezxy » 09 Eyl 2017, 15:07

Forsete yazdı:Merhaba arkadaşlar aöl'de 160 kredim var ve kayıt yenilemedim Alan yok 2'ye geçiş olacağı ve zorunlu dersler ekleneceği için. Kayıt yenileme yapmazsam yine Alan yok 2'ye geçirilirmiyim? Çünkü amacım sadece ek sınava girip 32 kredi alıp mezun olmak. Benim merak ettiğim Eylül 15'e kadar kayıt yenilemediğim taktirde kaydım Alan yok olarak sabit kalırmı?
ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER ALTINDA Dönem Bilgileri Kısmı Var Oranın Bir Ekran Görüntüsünü Paylaşırmısın Hocam

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön