KAYIT YENİLEME GEREKİYORMU EK SINAV İÇİN
KAYIT YENİLEME GEREKİYORMU EK SINAV İÇİN
204 kredim var ve toplam dönemim 9 ek sınava girmek istiyorum ama kayıt yenileme yaptırmadım. yaptırmam gerekiyormu ek sınava girmem için
Re: KAYIT YENİLEME GEREKİYORMU EK SINAV İÇİN
Gerekmiyor ama kayıt yenileyip alan yok 2 ye geçenler ne yapacak merak ediyorum mezun olacakken gelen zorunlu dersleri bunca insan nasıl verecek üniversite hayalleri yalan olacak bu kadar insanın hakkı yeniyor yazıktır günahtır ya
nasıl yani kardeş benim durumum suan boyle https://hizliresim.com/EylWAg bir tek edebiyat 8 ortak dersim kaldı onada 2 kere girdim 3.kez girip muaf olup menzun olamazmıyım.
Kardeşim sen alan yok 2 miydin yoksa kaydını yeniledikten sonra mı alan yok 2 ye geçtin
kardeşim ben özellikle bir yere kayıt yaptırmadım hep böyleydi benm sadece kayıt yeniledim o kadar. en son kayıt yenilemeyi son sınav için yapmıştım şimdi ek sınava girip bir tane ortak dersim kaldı 2 kere girdim 3.kez de girip mezun olabilirmiyim.kayıt yenileme hiç yapmıcam sadece ek sınav parasını yatırcam olur mu
Deniz Kardeşim Alan - 2 Olayı İle Kafan Karışmasın Sen Zati Uzun Dönemdir Yeni Sistem İle Sınav Olmuşsundeniz23 yazdı:kardeşim ben özellikle bir yere kayıt yaptırmadım hep böyleydi benm sadece kayıt yeniledim o kadar. en son kayıt yenilemeyi son sınav için yapmıştım şimdi ek sınava girip bir tane ortak dersim kaldı 2 kere girdim 3.kez de girip mezun olabilirmiyim.kayıt yenileme hiç yapmıcam sadece ek sınav parasını yatırcam olur mu
Zorunlu Dersini Verdinmi Mezunsun Hayırlı Olsun
Kayıt Yenilemeden EK SINAVA BAŞVURU YAPTIRABİLİR EKİMDEN SONRA MEZUN OLABİLİRSİN ...
Kredini Fazla Fazla Doldurmuşsun Diploma Puanında Herkezden Bir Tık Yüksek Olur
çok teşekkür ederim kardeşim aklıma takıldı çünkü baya 147 aradım kayıt yenileme yapmalısınız dedi.sonra kafam karıştı bide burada bilgili kişilere sorayım dedim eminsin demi kardeşim kayıt yenileme yapmam gerekmiyor.çünkü hiçbir bilgim yok bu konuda.Jezxy yazdı:Deniz Kardeşim Alan - 2 Olayı İle Kafan Karışmasın Sen Zati Uzun Dönemdir Yeni Sistem İle Sınav Olmuşsundeniz23 yazdı:kardeşim ben özellikle bir yere kayıt yaptırmadım hep böyleydi benm sadece kayıt yeniledim o kadar. en son kayıt yenilemeyi son sınav için yapmıştım şimdi ek sınava girip bir tane ortak dersim kaldı 2 kere girdim 3.kez de girip mezun olabilirmiyim.kayıt yenileme hiç yapmıcam sadece ek sınav parasını yatırcam olur mu
Zorunlu Dersini Verdinmi Mezunsun Hayırlı Olsun
Kayıt Yenilemeden EK SINAVA BAŞVURU YAPTIRABİLİR EKİMDEN SONRA MEZUN OLABİLİRSİN ...
Kredini Fazla Fazla Doldurmuşsun Diploma Puanında Herkezden Bir Tık Yüksek Olur
Hocam Mantıklı Düşünelim Dersen Bu Dönem EK SINAVA BAĞLI KALMIŞSINdeniz23 yazdı:çok teşekkür ederim kardeşim aklıma takıldı çünkü baya 147 aradım kayıt yenileme yapmalısınız dedi.sonra kafam karıştı bide burada bilgili kişilere sorayım dedim eminsin demi kardeşim kayıt yenileme yapmam gerekmiyor.çünkü hiçbir bilgim yok bu konuda.
YIL İÇİNDE DÖNEM SINAVLARININ HİÇ BİR ÖNEMİ YOK ÇÜNKÜ BİR SINAV SONRA DİPLOMA ALIP LİSE İLE İLİŞKİN TAMAMEN KESİLECEK
VE AOL
EK SINAV KATILIM ŞARTINDA
Ek Sınava, toplam dönem sayısı 2016/3 dönemi itibarıyla 8 ve üzeri olan öğrenciler katılabilecektir.
KAYIT YENİLEME GİBİ BİR KOŞUL KOYMAMIŞ.
SENCE KAYIT YENİLEMEK SAÇMALIK OLMAZMI?
hocam haklısın mantıken dediğin gibi ama 147 aradığıdmda farklı birşey söylediler o yüzden daha önce hiç böyle bir duruma şahit oldun mu ?Jezxy yazdı:
Hocam Mantıklı Düşünelim Dersen Bu Dönem EK SINAVA BAĞLI KALMIŞSIN
YIL İÇİNDE DÖNEM SINAVLARININ HİÇ BİR ÖNEMİ YOK ÇÜNKÜ BİR SINAV SONRA DİPLOMA ALIP LİSE İLE İLİŞKİN TAMAMEN KESİLECEK
VE AOL
EK SINAV KATILIM ŞARTINDA
Ek Sınava, toplam dönem sayısı 2016/3 dönemi itibarıyla 8 ve üzeri olan öğrenciler katılabilecektir.
KAYIT YENİLEME GİBİ BİR KOŞUL KOYMAMIŞ.
SENCE KAYIT YENİLEMEK SAÇMALIK OLMAZMI?
Yok Kardeşim Yarın İSTERSEN TEYİT ETTİREBİLİRSİNdeniz23 yazdı:hocam haklısın mantıken dediğin gibi ama 147 aradığıdmda farklı birşey söylediler o yüzden daha önce hiç böyle bir duruma şahit oldun mu ?
HALK EĞİTİME GİDEREK VEYA ARAYARAK ULAŞ KAYIT YENİLEMEME GEREK VARMI DİYE SOR
BENİM DEDİĞİMİ BİREBİR SANA AYNISINI SÖYLEYECEKLER ... BOŞUNA 30 TL Yİ AÇIK LİSENİN DÖNER SERMAYESİNE VERECEĞİNE GİT MİĞDENE YATIR veya Kız Arkadaşınla Harca KARDEŞİM BENİM
TMM KARDEŞİM TÜM BİLGİLENDİRMELERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ZAMAN AYIRDIĞIN İÇİN.Jezxy yazdı: Yok Kardeşim Yarın İSTERSEN TEYİT ETTİREBİLİRSİN
HALK EĞİTİME GİDEREK VEYA ARAYARAK ULAŞ KAYIT YENİLEMEME GEREK VARMI DİYE SOR
BENİM DEDİĞİMİ BİREBİR SANA AYNISINI SÖYLEYECEKLER ... BOŞUNA 30 TL Yİ AÇIK LİSENİN DÖNER SERMAYESİNE VERECEĞİNE GİT MİĞDENE YATIR veya Kız Arkadaşınla Harca KARDEŞİM BENİM