dün öğlen kayıt yeniledim ve bu gece ALAN YOK-2'ye geçirildim - 8 tane zorunlu ders eklendi
2017/1 demek 2018 ocak sınavı demek. 2018 ocak sınavı mezuniyet şartlarında yukarıdaki resimde zorunlu ders görünmüyor. siz ne diyorsunuz?
2017/1 demek 2018 ocak sınavı demek. 2018 ocak sınavı mezuniyet şartlarında yukarıdaki resimde zorunlu ders görünmüyor. siz ne diyorsunuz?

senin görselin 2017 3. dönem temmuz sınavı için mezuniyet şartlarını gösteriyor. ben ise alan yok-2'ye geçirildim ve 8 zorunlu ders eklendi. ama 2018 ocak mezuniyet şartlarında bu zorunlu dersler gözükmüyor? sonradan eklenen zorunlu dersleri vermeden 192 krediyi tamamlayıp ocakta mezun olabilir miyiz acaba?Jezxy yazdı:
Hocam Buda 2016 / 3
Aralarındaki Farkı Ben Mi Bulamadım Konuyumu Anlayamadım Hocam

yorulmaz35 yazdı:senin görselin 2016/3 yani 2017 temmuz sınavı için mezuniyet şartlarını gösteriyor. ben ise alan yok-2'ye geçirildim ve 8 zorunlu ders eklendi. ama 2018 ocak mezuniyet şartlarında bu zorunlu dersler gözükmüyor? sonradan eklenen zorunlu dersleri vermeden 192 krediyi tamamlayıp ocakta mezun olabilir miyiz acaba?Jezxy yazdı:
Hocam Buda 2016 / 3
Aralarındaki Farkı Ben Mi Bulamadım Konuyumu Anlayamadım Hocam

evet şimdi fark ettim. beynim sulandı yemin ederimJezxy yazdı:Hocam Sanırsam Bu Zorunlu Dersler Yüzünden İyice Kafanız Karışmış Baya Bir Canınız Sıkılmış.
2016 / 3 Mezuniyet Şartları
2017 / 1 Mezuniyet Şartları
İkiside Adı Üstünde Mezuniyet
Bir Öğrencinin Mezun Olabilmesi İçin Gereken Şartları Belirtmişler
192 Kredi
8 DÖNEM
0 ZORUNLU DERSİ KALACAK ŞEKLİNDE Diye