Julide Hoşgeldin Aramızajulide23 yazdı:Aol e yeni kayıt oldum ve birilerinin bana yardim edip sıkıntilarimı gidermesini istiyorum öncelikle yeni kayit olanlarun kayit yenilemesi gerekiyormu ve ders secim ekrani denen illet diyecegim artik bellki gec acilacak ozaman ben sinava nasil hazirlanacagim ne halt yiyecegim kitaplari nasil alcagim hadi dersleri sectim kitaplari aldim ki bu umarım en kısa sürede olur çünkü her gecen gün sınav yaklasıyor ve benım elim kolum bağlı bu kitaplarin bana faydasi olcak mi ve son soru sınavlar zor mu lütfen birileri bana yardım ettsin edene şimdiden cok teşekkür![]()
Hiç Problem Değil Kardeşimjulide23 yazdı:Bu ders kitapları guncel mi? Mesela ben 1. dönemdeyim atiyorum biyoloji dersnin birinci kitabına hazirlansam sinava hazır olmama yardimci olur mu? Ve size gercekten tessekkur ederim mezun olana kadar galiba yardiminiza cok ihtiyacım olacak basinizi cok agritirsam simdiden ozer ve gelecek yardimlariniz icin simdiden tessekkur ederim
julide23 yazdı:Bi yazinizda ger donusumlu dersler olduğunu ve hatta bunun tablosunu paylasmisiniz sitedeki kitaplar da degisti ole degilmi bunu da sorayimdi ders calismaya baslim yardimlarina tekrara tekrar tesekkurler allah razi olsun