Ellere Neyim Bir Bak Hele
 Ellere Neyim Bir Bak HeleSagol üstadJezxy yazdı:Vayy MAŞALLAHEllere Neyim Bir Bak Hele
 Forumu gezerken dikkatimi cekti .  Bir foto da ben yükleyeyim dedim
  Forumu gezerken dikkatimi cekti .  Bir foto da ben yükleyeyim dedim  Şu ekim gelse de sinavlara girsek diğer sınavlara odaklansak ...
 Şu ekim gelse de sinavlara girsek diğer sınavlara odaklansak ... 
Hocam Ayıptır Sorması Kimdir Bu Bebişimmanuelkant yazdı:Sagol üstadJezxy yazdı:Vayy MAŞALLAHEllere Neyim Bir Bak Hele
Forumu gezerken dikkatimi cekti . Bir foto da ben yükleyeyim dedim
 Ellerini Yerim Onunda Yeğen / Kardeş ?
 Ellerini Yerim Onunda Yeğen / Kardeş ? PAZARTESİ SALI Sınav Giriş Yerleri Açıklanır Bakalım YAKINDA 10 TANE OKUL VARKEN Hangi Ankara İL SINIRINA ATACAKLAR
 PAZARTESİ SALI Sınav Giriş Yerleri Açıklanır Bakalım YAKINDA 10 TANE OKUL VARKEN Hangi Ankara İL SINIRINA ATACAKLAR 

Teşekkürler güzel düşünceniz içinKöylü Kızı yazdı:Ay ay ay yerim ben bunu yaa. Ne tatlı maşallah Allah hayırlı ömürler versin inşAllah.
 Şimdilik dayı demeyi ögrendi . Bakalim ilerde bana nasil hitap edecek
       Şimdilik dayı demeyi ögrendi . Bakalim ilerde bana nasil hitap edecek 
Dayısı oluyorum . Benim kücüklügüme cok benziyor . Dayıya ceker argümanı sanırım dogruymuşJezxy yazdı:Hocam Ayıptır Sorması Kimdir Bu Bebişimmanuelkant yazdı:Sagol üstadJezxy yazdı:Vayy MAŞALLAHEllere Neyim Bir Bak Hele
Forumu gezerken dikkatimi cekti . Bir foto da ben yükleyeyim dedim
Ellerini Yerim Onunda Yeğen / Kardeş ?
Müdür Aynen Sıkıcı Hafta Veya AYPAZARTESİ SALI Sınav Giriş Yerleri Açıklanır Bakalım YAKINDA 10 TANE OKUL VARKEN Hangi Ankara İL SINIRINA ATACAKLAR