Ders çalışmak için kaynak kitap önerisi

Kitaplar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Cevapla
maltin
Mesajlar: 1
Kayıt: 03 Eki 2017, 15:42

Ders çalışmak için kaynak kitap önerisi

Mesaj gönderen maltin » 03 Eki 2017, 15:44

Arkadaşlar ders çalışmak için yardımcı kaynak kitap arıyorum. Bilgiğiniz gerçekten güzel dediğiniz yayın evi var mı



Jezxy
Onursal Üye
Mesajlar: 1890
Kayıt: 28 Nis 2017, 10:26

Re: Ders çalışmak için kaynak kitap önerisi

Mesaj gönderen Jezxy » 03 Eki 2017, 16:09

maltin yazdı:Arkadaşlar ders çalışmak için yardımcı kaynak kitap arıyorum. Bilgiğiniz gerçekten güzel dediğiniz yayın evi var mı
Hocam AOL İçin Piyasada çok olmasa da hazırlık seti ve daha önceki yıllarda hazırlanmış sorulardan oluşan kitaplar bulunmaktadır.Açık Lise yardımcı kitaplarının hazırlayıcıları da genellikle bu işin uzmanları; faal olarak dershanelerde görev yapan öğretmenlerdir.
Resim Bu Yayınevlerinden ilki İlayda Açık Lise Yayınları‘dır. Türkiye’de Açık Öğretim Lisesi dershaneciğini ilk başlatan ve başarılı bir şekilde yürüten ve İlayda Açık Lise Dershanesinin bir alt kuruluşu olan ve bu yayınevinin uzman kadrosu tarafından hazırlanıp piyasaya çıkardığı Açık Lise yardımcı kitapları, sizleri daha çabuk başarıya götürecektir. İlayda Açık Lise Yayınlarının konu anlatımlı kitaplarının tamamı kapsamlı ve özet konuları içermektedir. Konu çeşitliliklerine göre ayrı ayrı ya da tüm konuların tek bir kitapta toplandığı kitaplara ulaşabilmeniz mümkün.Konu anlatımların hemen ardında o konuyla ilgili sınavlarda çıkmış sınav soru ve yanıtlarına ulaşabilirsiniz. Yayınevinin sitesinden alternatif fiyatlarlar ve farklı kampanyaların destekleri ile kitap fiyatlarına farklı fırsat fiyatları ile ulaşabilirsiniz.
Resim Bu Yayınevlerinden ikincisi ise Musay Açık Lise Yayınları‘dır. Yayınevinin çıkardığı, Açık Öğretim Lisesinin geçmiş yıllarda çıkmış sınav sorularından oluşan kitapları,hayatınızı daha kolay hale getirecek, Açık Lise sınavlarında ve üniversiteye girişiniz için sınıfınızı problemsiz, sene ve dönem kaybı yaşanmadan bitirmenizi sağlayacaktır. Tüm derslerin daha önceki sınavlarda çıkmış sorularını görerek ve içinize sinerek çözmek, emek verirken de karşılığında alacağınız başarıya ulaşmak için Musay Yayınlarının Açık Lise Çıkmış Sorular kitaplarını yanınızdan ayırmamanızı tavsiye ederiz.

Cevapla

“Kitaplar” sayfasına dön