http://prntscr.com/gy12sy
Arkadaşlar psikolojim bozudlu valla 33 kredi alıp mezun oldum 193 kredim var şuan zar zor mezun olmuşum 2 dersden ucu ucuna 45 ile geçmişim bu arada mantık 2 sakın seçmeyin mantık 1 kolay mantık2 cok zor sallayarak geçtim ondanda
Yabancı dil 8dende muaftım zaten geçerim diye aldım onu geçemedik ama olsun mezunuz alaha sükür
zar zor mezun olmuşum :)
Re: zar zor mezun olmuşum :)
Çıkmış soru çözseydin o da çık kolay gelirdi. Hadi geçmiş olsun. Ben de mezun oldum hiç muaf dersim de yok. Kusursuz oldu. 215 krediyle.
- yorulmaz35
- Uzman
-
- Doktor
Tebrikler dostum . Darısı başımıza bakalım ... 189 kredim 10 zorunlu dersim var bekliyorum
zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
-
- Doktor
Gözün aydın sende bitirdin Darısı başımıza ... Kaç dönemde bitirdin toplam dostum ?bakansiz yazdı:Çıkmış soru çözseydin o da çık kolay gelirdi. Hadi geçmiş olsun. Ben de mezun oldum hiç muaf dersim de yok. Kusursuz oldu. 215 krediyle.
güclü insanlar affeder ,
güclü insanlar affeder ,
Toplam dönemim 16 ama ben 5 dönem sınavlara girmedim. 4 dönem de örgünden var. Örgünden gelen 50 krediyle 7 dönemde bitti. İşin aslı böyle ama ben çok uzattım. Eskiden sınav yerleri çok uzak çıkıyordu gidemiyordum maalesef.immanuelkant yazdı:Gözün aydın sende bitirdin Darısı başımıza ... Kaç dönemde bitirdin toplam dostum ?bakansiz yazdı:Çıkmış soru çözseydin o da çık kolay gelirdi. Hadi geçmiş olsun. Ben de mezun oldum hiç muaf dersim de yok. Kusursuz oldu. 215 krediyle.
Sen sen ol sınavları kaçırma.
-
- Doktor
Benzer bir süreç yaşıyoruz . Bende yaklasik 4-5 yıldır sınavlara girmiyordum ve bu yıl şubat ayında kayıt oldum .bakansiz yazdı:Toplam dönemim 16 ama ben 5 dönem sınavlara girmedim. 4 dönem de örgünden var. Örgünden gelen 50 krediyle 7 dönemde bitti. İşin aslı böyle ama ben çok uzattım. Eskiden sınav yerleri çok uzak çıkıyordu gidemiyordum maalesef.immanuelkant yazdı:Gözün aydın sende bitirdin Darısı başımıza ... Kaç dönemde bitirdin toplam dostum ?bakansiz yazdı:Çıkmış soru çözseydin o da çık kolay gelirdi. Hadi geçmiş olsun. Ben de mezun oldum hiç muaf dersim de yok. Kusursuz oldu. 215 krediyle.
Sen sen ol sınavları kaçırma.
128 kredim vardi . Ek sinav ile birlikte toplam 3 sınava girdim . Şuan dönemim 11 . Kredim 189 . Zorunlu dersim 10.
Gecen yıl uyanabilseydim coktan almıstım diplomayı . Yapacak birşey yok
güclü insanlar affeder ,
güclü insanlar affeder ,
-
- Acemi
bende 4 kredi alamicam diye korktum da 209 almisim vala calismadan nasil aliyorum bilmiyorum sonumuz hayrola