İstediğim Zamanda bitirebilirmiyim.

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Yamtar

İstediğim Zamanda bitirebilirmiyim.

Mesaj gönderen Yamtar » 17 Eki 2017, 15:48

Merabalar bende herkes gibi aöl okuyorum 6 dönem olcak önümüzdeki sınav ile birlikte ve bu zamana kadar hiç ders çalışmadım 38 kredim 37 zorunlu dersim var ve çok pişmanım acaba sıkı çalışmayla 5 veya 6 dönemde bitirebilirmiyim neler tavsiye edersiniz.

bakansiz
Doktor

Re: İstediğim Zamanda bitirebilirmiyim.

Mesaj gönderen bakansiz » 17 Eki 2017, 15:53

Sıkı çalışma ile her dönem 25 kredi alabilirsin en az. Bu şekilde 6 dönem yani 2 yılda biter.

Jezxy
Onursal Üye

Mesaj gönderen Jezxy » 17 Eki 2017, 15:54

Yamtar yazdı:Merabalar bende herkes gibi aöl okuyorum 6 dönem olcak önümüzdeki sınav ile birlikte ve bu zamana kadar hiç ders çalışmadım 38 kredim 37 zorunlu dersim var ve çok pişmanım acaba sıkı çalışmayla 5 veya 6 dönemde bitirebilirmiyim neler tavsiye edersiniz.
Hocam 154 Kredi İhtiyacınız Var ÖNCELİK ZORUNLU DERSLERİ TEMİZLEMEK OLMAK ÜZERE SINAVLARA GİRECEKSİNİZ BUNA GAYRET GÖSTERMENİZ LAZIM.

VE HER SINAVDAN 35 KREDİ TEMİN EDEBİLİRSENİZ 5 SINAVA İHTİYACINIZ VAR.

BU DÖNEM 4 SINAV OLUR 3 DÖNEM 1 DE EK SINAV MUTLAKA OLUR.

GELECEK SENE OCAK SINAVINIZ SİZİN MEZUNİYET İÇİN SON AŞAMALIK SINAVINIZ OLUR.

EĞER YETERLİ GAYRETİ VE ÇABAYI GÖSTERİRSENİZ.

ZATEN AÇIK LİSE MEZUN ETMEYE DAYALI BİR SİSTEM OLDUĞUNDAN SADECE 1 SENENİZİ AYIRSANIZ LİSE DEFTERİNİ TAMAMEN KAPATIRSINIZ.

Yamtar

Mesaj gönderen Yamtar » 17 Eki 2017, 15:57

Benim kafama takılan mesela coğrafya 3'de 7 konu var 2 ay içerisinde nasıl yetiştirebilirim ingilizce altyapım hiç yok özel ders alcam bide ek sınavlara üniversite kazananlar giremiyomuydu nasıl ders çalışmalıyım.

Jezxy
Onursal Üye

Mesaj gönderen Jezxy » 17 Eki 2017, 16:06

Yamtar yazdı:Benim kafama takılan mesela coğrafya 3'de 7 konu var 2 ay içerisinde nasıl yetiştirebilirim ingilizce altyapım hiç yok özel ders alcam bide ek sınavlara üniversite kazananlar giremiyomuydu nasıl ders çalışmalıyım.
Hocam Burada Ders Notları Var ve AOL SİTESİNDE ÇIKMIŞ SORULAR VAR

İNGİLİZCE İSE YOUTUBE BELLİ BAŞLI GÜZEL EĞİTİM VEREN HOCALAR VAR ONLARDAN YARARLANABİLİRSİNİZ.

İLK EK SINAV GENELDE TÜM ÖĞRENCİLERE AÇILIYOR SONRAKİLERDE DURUM DEĞİŞİYOR :gozkırkma:

Yamtar

Mesaj gönderen Yamtar » 17 Eki 2017, 16:50

Buda son sorum olsun sizinde zamanınızı alıyorum ama kusura bakmayın. 2 sene sınıfta kaldığım için aöl geçtim üniversiteyi açıktanmı okuyacağım yoksa normal okuma hakkım varmı

Jezxy
Onursal Üye

Mesaj gönderen Jezxy » 17 Eki 2017, 16:52

Yamtar yazdı:Buda son sorum olsun sizinde zamanınızı alıyorum ama kusura bakmayın. 2 sene sınıfta kaldığım için aöl geçtim üniversiteyi açıktanmı okuyacağım yoksa normal okuma hakkım varmı
Hocam O DÜŞÜNCEYİ TAMAMEN AKLINIZDAN KALDIRIN BÖYLE BİR TABİR VE KURAL YOK.

Üniversite Puanınız Neye Tekabül Ediyorsa Örgünde Olabilir ANADOLU ÜNİVERSİTESİDE OLABİLİR SİZİN TERCİHLERİNE KALIYOR :gozkırkma:

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön